Mechanizm wycieraczek zamiennik SKV, czy warto?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mechanizm wycieraczek zamiennik SKV, czy warto?
Siemka
Poszukuję opinii na temat marki SKV, a dokładnie opinii o zamienniku mechanizmy wycieraczek. Spadł śnieg i z mojego lenistwa zamiast odśnieżać to stwierdziłem, że od czegoś te wycieraczki mam. Śnieg ściągnęły, ale od tamtego czasu wycieraczki w połowie drogi się zatrzymują i wracają.
Trochę się orientowałem i w miarę przystępnej cenie jest mechanizm właśnie z marki SKV. Moglibyście troszkę przybliżyć tę markę i czy się opłaca? Nie będę oszukiwał golfina jest z 1996 i pewnie to jego ostatnie podrygi więc też nie chce wydawać wielkich pieniędzy.
Z góry dziękuje za pomoc
Poszukuję opinii na temat marki SKV, a dokładnie opinii o zamienniku mechanizmy wycieraczek. Spadł śnieg i z mojego lenistwa zamiast odśnieżać to stwierdziłem, że od czegoś te wycieraczki mam. Śnieg ściągnęły, ale od tamtego czasu wycieraczki w połowie drogi się zatrzymują i wracają.
Trochę się orientowałem i w miarę przystępnej cenie jest mechanizm właśnie z marki SKV. Moglibyście troszkę przybliżyć tę markę i czy się opłaca? Nie będę oszukiwał golfina jest z 1996 i pewnie to jego ostatnie podrygi więc też nie chce wydawać wielkich pieniędzy.
Z góry dziękuje za pomoc
Re: Mechanizm wycieraczek zamiennik SKV, czy warto?
Stary wpisz w google i wszystkiego się dowiesz jak przez właśnie opinie w internecie kupiłem ich zaciski i nie żałuję Bardzo dobre opinie plus spoko cena . Pozdrawiam
- kolodziejczyk
- Nowicjusz
- Auto: golf 4
- Silnik: 1.6
Ja z marki SKV kupiłem zamek bo mi padł po mrozach działa tak jak powinien więc w sumie polecam
-
- Nowicjusz
- Auto: Volkswagen Golf V Kombi 1.9
- Silnik: TDI
Możesz SKV kupić na spokojnie, oni mają ceny naprawdę dobre i podnośnik pochodzi
-
- Nowicjusz
Mordzia no żeby Cię nie robić w bampuko to u siebie w golfie wymieniałem zamki i przy okazji podnośnik szyby i nie powiem nie orientowałem się wtedy tylko dosłownie wziąłem pierwsze lepsze w sklepie i trafiłem na SKV i do tej pory wszystko chodzi cyc*ś glancuś Także mogę Ci z mojego szczerego serduszka polecić, oczywiście jeśli weźmiesz moją opinie pod uwagę Pozdro
Szczerze markę SKV mogę ci polecić, mam zamek i też trochę czytałem już o tej marce i SKV zbiera dobre opinie, także to trochę mówi o firmie Myślę, że warto zaryzykować
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
Dobra firma w końcu made in Germany z Chin . Ale dużo zakładam tego skv bo czasami nie ma nic innego i wszystko działa, pompy paliwa, jakieś sterowniki wentylatorów, czujniki ABS i zaciski hamulcowe.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- kamykgoral
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf V 2008
- Silnik: 1.9
u mnie w innym aucie siedzi podnośnik szyby i u siebie mam zaciski od marki SKV i wszystko gra, także dokładam swoją pozytywną opinie