Witam. Posiadam Bore 1.6 sr i od ostatniego czasu mam problem i w sumie nie wiem z czym :/
Znalazłem coś na forum: viewtopic.php?t=150233
I w sposób na krótko jak tam jest napisane (nie odpalaj na popych, możesz ominąć stacyjkę, ja miałem tak u siebie, nie pamiętam dokładnie ale trzeba się wpiąć w aparat zapłonowy /chyba +/,auto na luzie,przekręcony kluczyk w stacyjce i zwierasz do "+" na akumulatorze, ja tak jeździłem jakiś czas,ale u mnie świeciła się normalnie stacyjka,nie przygasała.) idzie odpalić moją borę... Lecz chciałbym to zrobić na tip top
Dodam, że po przekręceniu kluczyka kontrolki świecą tak jakby słabiej lecz odkryłem coś dziwnego... Gdy mam otwarty bagażnik kontrolka nie świeci się na desce po przekręceniu kluczyka lecz, gdy odczepię moduł komfortu pokazuje się delikatnie świecąc.
Dodam też że kiedyś zanim tak się nie stało była taka luka w odpalaniu, że kiedy świecił się stan od gazu samochód odpalał normalnie lecz jak nie świecił się to można było go kręcić i 5 min bez skutku, aż nie pokazał się stan poziomu gazu
Proszę o pomoc, gdyż odpalanie go w sposób wyżej wymieniony jest uciążliwe :/
[mk4] Problem z odpaleniem BORA
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk4] Re: Problem z odpaleniem BORA
Głupio zabrzmi... Ale zacznij od podpięcia auta pod kompa ..bo na 100000% coś wypluje.. Widzę,że masz gaz...więc może tam tkwi przyczyna..ale to rownież można zdiagnozować kompem ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Problem w tym, że jedyny jaki jest błąd to od sondy ale on jest już dłuższy czas
świeci się abs czy esp - najlepiej wrzucić fotkę
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5