[MK3] jakie żarówki polecacie?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
dziękuję Wszystkim poczytałam sobie też tutaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=74941
i chyba zdecyduję się na Hella Blue Light
i chyba zdecyduję się na Hella Blue Light
-
- Nowicjusz
hmmm wydaje mi sie ze zadne nie beda ci swiecly na niebieskoSilvia pisze:ej.. kupiłam dziś Hella Blue Light i one ani trochę nie świecą na niebiesko
raczej na bialo z niewielkim niebieskim odcieniem. ito tez nie widocznym na drodze.
ja wlasnie jestem przed zakupem zarowek.jezdze na nightguide philipsa.niezle ale teraz na zime chcialem cos jasniejszego.
zastanawiam sie wlasnie nad Hella ktora kupilas lub Blue Vision Philipsa.
te drugie mialem w Berlingo i niestety za dlugo nmi sie nie cieszylem.2-3 tyg.
ale teraz sprobuje bo inne juz auto.
a tak poza tym witam wszystkich bo jestem tu nowy
ledman, ale widziałam nie raz takie super świecące żarówki w samochodach.. tylko gdy jechały więc nie mogłam zapytać jakie mają
Ostatnio zmieniony śr wrz 24, 2008 20:57 przez Silvia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Hehe, na niebiesko... chwyt reklamowy z "blue" w nazwie a w rzeczywistosci dobre zarowki swiecaca na bialo
Poza tym kolor swiatla jest czyms wzglednym i to jak je postrzegamy zalezy czy obok swieci zolte swiatlo, czy np. HID 8000K. Tak samo nie ma sensu robic zdjecia jak swieca swiatla w samochodzie bo to co wyjdzie jest kwestia balansu bieli
Poza tym kolor swiatla jest czyms wzglednym i to jak je postrzegamy zalezy czy obok swieci zolte swiatlo, czy np. HID 8000K. Tak samo nie ma sensu robic zdjecia jak swieca swiatla w samochodzie bo to co wyjdzie jest kwestia balansu bieli