[mk3] Podświetlenie licznika w wersji cabriolet
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
wesdam, ale co w liczniku z mk4 Cabrio ci się podoba? Podświetlenie? Kontrolki? Czy może jeszcze coś innego?
Generalnie licznik albo będzie do sprzedania w całości, albo przerobię go po swojemu a elementy podświetlenia zostaną zdemontowane. Wtedy więc można przełożyć to do dowolnego licznika.
Teraz jeżdżę do rezerwy żeby się zapaliła bo muszę zrobić zdjęcie że działa a potem licznik na warsztat i robię obiecane zdjęcia jak rozwiązano w nim podświetlanie.
Generalnie licznik albo będzie do sprzedania w całości, albo przerobię go po swojemu a elementy podświetlenia zostaną zdemontowane. Wtedy więc można przełożyć to do dowolnego licznika.
Teraz jeżdżę do rezerwy żeby się zapaliła bo muszę zrobić zdjęcie że działa a potem licznik na warsztat i robię obiecane zdjęcia jak rozwiązano w nim podświetlanie.
Licznik który pokazałem w tym temacie to właśnie licznik z golfa, z wersji TDI z MFA i właśnie został sprzedany.
Tak w tym liczniku realizowane jest podświetlanie wyświetlaczy i góry licznika:
[ Dodano: Pon Cze 29, 2009 8:51 am ]
Jak tylko będę miał kolejny licznik ( a na to się zapowiada) to pojawi się na giełdzie.
Tak w tym liczniku realizowane jest podświetlanie wyświetlaczy i góry licznika:
[ Dodano: Pon Cze 29, 2009 8:51 am ]
Jak tylko będę miał kolejny licznik ( a na to się zapowiada) to pojawi się na giełdzie.
ciekawe kto to taki??? mam nadzieje że wszystko dobrze poskładałeśrydzu pisze:cznik który pokazałem w tym temacie to właśnie licznik z golfa, z wersji TDI z MFA i właśnie został sprzedany.
Moja Lalka
viewtopic.php?f=91&t=457579&p=5511261#p5511261
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
viewtopic.php?f=45&t=364001&start=1246
viewtopic.php?f=91&t=457579&p=5511261#p5511261
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
viewtopic.php?f=45&t=364001&start=1246
mam pytanie odnosnie tego licznika z mk4 cabrio czy moge w jakis sposobób przerobic licznika z mk3 tdi na mk4 cabrio? mam na mysli licznik tdi z podwswietlenie tego mk4 co musialbym przelozyc w tym liczniku?
Pięć i pół roku wykopalisk....
Licznik z mk4 cabrio to licznik wyglądając identycznie jak licznik mk3. Zmienione jest tylko podświetlenie. Listwa górna Led z diodami ułożonymi z różną gęstością i wyświetlacze podświetlane diodami SMD.
Nie potrzeba nic przekładać z licznika mk4 cabrio, kazdy licznik z mk3 można przerobić na ten schemat podświetlania i cieszyć się świetnym efektem.
Licznik z mk4 cabrio to licznik wyglądając identycznie jak licznik mk3. Zmienione jest tylko podświetlenie. Listwa górna Led z diodami ułożonymi z różną gęstością i wyświetlacze podświetlane diodami SMD.
Nie potrzeba nic przekładać z licznika mk4 cabrio, kazdy licznik z mk3 można przerobić na ten schemat podświetlania i cieszyć się świetnym efektem.