Szachownica na dachu
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Chcesz jak najwięcej czerwonego, a zderzaki podobają Ci się czarne, jasne.. Czy po prostu brak chęci podejścia do sprawy z pomalowaniem ?reksio06 pisze:Zderzaki nie widza mi sie pod kolor chce żeby były w serii tak jak mam
Były mk3 variant - viewtopic.php?f=88&t=216289" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sebas1901
- VW über alles
- Kontakt:
ja bym próbował na czerwonym dać czarną szachownice, koszt niedyży a wyglądac też nie bedzie, tylko zastanów sie czy wrto, bo widze że masz niezbyt zmodzonego golfa, lepiej pomyśl nad czym innym bo według mnie to pasuje ale do napawde grubych furek jak już, gdzie pasuje to do jakiegoś stylu i ma kontrast, a u ciebie myśle że bedzie to wygladać banalnie takie moje zdanie , kazdy ma swoje.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=270600][size=167]Mój GOLF CABRIO[/size][/url]
zapraszam:)
zapraszam:)