Lepsza widocznosc w nocy!!!problem ze swiatlami mijania
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- cezary-alien
- Nowicjusz
- Kontakt:
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Te lmpy co pokazałeś nie będą lepiej świecić szukaj oryginalnych lub depo a tu takie porównanie
W prawej lampie mamy +60%
Z lewej mamy +90%
Spostrzeżenia
-bielsze światło
-niebieskawa barwa światła - efekt jak by niebieskich postojówek
-ładne światło
-cena jakość bardzo dobra
Porównanie +90% vs. +60%
Mijania
Co wy na to s klepie zapłaciłem 39 zł
H1
http://allegro.pl/item942626061_zarowki ... ml#gallery
H4
http://allegro.pl/item934859376_zarowki ... ml#gallery
Cena jakośc l/bdb porównywalna jakość do helli a gorsze od Philipsów moje zdanie
W prawej lampie mamy +60%
Z lewej mamy +90%
Spostrzeżenia
-bielsze światło
-niebieskawa barwa światła - efekt jak by niebieskich postojówek
-ładne światło
-cena jakość bardzo dobra
Porównanie +90% vs. +60%
Mijania
Co wy na to s klepie zapłaciłem 39 zł
H1
http://allegro.pl/item942626061_zarowki ... ml#gallery
H4
http://allegro.pl/item934859376_zarowki ... ml#gallery
Cena jakośc l/bdb porównywalna jakość do helli a gorsze od Philipsów moje zdanie
Ostatnio zmieniony czw mar 11, 2010 00:43 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- cezary-alien
- Nowicjusz
- Kontakt:
- grandi
- Lord GTI
nie bo prąd brany jest z aku , a wtedy niby aku cały czas jest niedoładowany , niby formalnie , więc wole jak altternatot wytwarza prąd , po zastosowaniu tych żarówek wystarcza takie oswietlenie
Ostatnio zmieniony czw mar 11, 2010 00:53 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI
Firma FK , strasznie dużo mówi mi ta firma , te lampy to zwykły bajer z plastiku ak żeby ładnie się podobały , świecą światłem roproszonym , a własnie w orgynalnych lampach chodzi o to żeby światło tak skupić aby padły pod odpowiednim kątem , wiem kolega miał w swoim mk III rewelacji nie było , żarówki z górnej półki nie znaczy dobre , ja polecam wam żarówki porównywalne jakościowo do helli ale za dobrą kasę firma istnieje od 1890 chyba i sa to węgierskie żarówki , nie palą się a powiem od siebie że philipsy to przereklamowane G , wiele osób po zamontowaniu tych żarów miało o niebo lepsze opinnie od philipsów
Ostatnio zmieniony czw mar 11, 2010 00:59 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
- luki07
- _
- Kontakt:
hmm dzwne bo moje po krzakach rozproszonym swiatlem nie daja i dobrze widac granice swiatlocienia, kolega mial... nie jezdziles nie wiesz jak sie sprawuja to nie oceniaj czegos czego nie uzywales, a prawda jest taka ze z lampy H4 nawet z pro zarowkami rewelacji nie uzyskasz, jak kolecha chce miec dobre mocne oswietlenie niech kupi lampy z soczewka i zalozy HID i bedzie po sprawie z jazda w nocy