Przyciemnianie lamp ,smoked lights
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- MKII POWER : )
- Auto: 2xMk2GTI
Przyciemnianie lamp ,smoked lights
Witam!
Przeczytalem temat o przyciemnianiu lamp jetta frontu lecz nie daje on mozliwosci ściemnienia lamp w tkaim stopniu jak ja chce Chcialbym uzyskac efekt mocnej czerni jak na zdjeciu ponizej ...I kieruje pytanie czy uzyskanie takiego efektu jest mozliwe jakims sposobem ?
Przeczytalem temat o przyciemnianiu lamp jetta frontu lecz nie daje on mozliwosci ściemnienia lamp w tkaim stopniu jak ja chce Chcialbym uzyskac efekt mocnej czerni jak na zdjeciu ponizej ...I kieruje pytanie czy uzyskanie takiego efektu jest mozliwe jakims sposobem ?
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
ja robiłem kiedyś w golfie 3 ze zwykłych lamp robiłem smoked. rozebrałem lampy całkowicie i pomalowałem na czarno dolną i górną część odbłyśnika i jeszcze ramkę w koło, skleiłem lampy czarnym silikonem takim do klejenia szyb samochodowych. powiem ci że efekt był super. ale też są folie specjalne do przyciemniania przednich lamp. kombinuj bo pomysł jest super!