a ja nie dostałemdekoder pisze:każdy z was na swój sposób mi pomógł, więc podzieliłem się punktami ze wszystkimi
Jakie lampy na przód do granatowego GTI Look ?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- wolfzan
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Regulamin forum, pkt. 14:tovdi1 pisze:a ja nie dostałemdekoder pisze:każdy z was na swój sposób mi pomógł, więc podzieliłem się punktami ze wszystkimi
14. Proszę nie dopominać się o punkty POMÓGŁ, zmuszanie, zachęcanie, agitowanie, umieszczanie w podpisie tekstów w stylu: Pomogłem, kliknij pomógł - będzie eliminowane poprzez ostrzeżenia, edycje profilu.
wiem wiem, ale po co pisać że wszyscy dostali jak nie wszyscyRegulamin forum, pkt. 14:
Cytat:
14. Proszę nie dopominać się o punkty POMÓGŁ, zmuszanie, zachęcanie, agitowanie, umieszczanie w podpisie tekstów w stylu: Pomogłem, kliknij pomógł - będzie eliminowane poprzez ostrzeżenia, edycje profilu.
już się poprawiłem, nawet wolfzan dostał za pilnowanie porządku !
Pozdrawiam
PS - już niedługo pokażę focie z lampkami
Przemek
-----------------------------
SZUKAM:
zdesi przód i tył z GTI w idealnym stanie, BBS 20jahre lub podobne 15-16", Foteli RECARO do mojego MK3 5D - najchętniej grzane, Climatronica z mk3 lub mk4 (części lub zestaw)
-----------------------------
SZUKAM:
zdesi przód i tył z GTI w idealnym stanie, BBS 20jahre lub podobne 15-16", Foteli RECARO do mojego MK3 5D - najchętniej grzane, Climatronica z mk3 lub mk4 (części lub zestaw)