[MKIV] Ramki do licznika OPINIE
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MKIV] Ramki do licznika OPINIE
Witam.
Wkońcu zabrałem się za ramki do MK 4.
Co o tym sadzicie ?
Cena jaka będzie za komplet ( 2xkolko, 1xprostokat, 1x paliwo z temperatura ) to 70-75 zł.
Ramki będą przyklejane od tyłu. Tzn trzeba ściągnąć maskownice licznika i za pomocą taśmy izolacyjnej czarnej jakieś lepszej przykleja się je do maskownicy licznika. Jest to sprawdzony sposób.
Ramki będą chromowane.
Tu jest fotka jak wygląda z montażem tylko w innym liczniku.
Gdyby było jakieś zbiorowe zamówienie minimum 10 kpl to możemy ciut z cena negocjować.
Wkońcu zabrałem się za ramki do MK 4.
Co o tym sadzicie ?
Cena jaka będzie za komplet ( 2xkolko, 1xprostokat, 1x paliwo z temperatura ) to 70-75 zł.
Ramki będą przyklejane od tyłu. Tzn trzeba ściągnąć maskownice licznika i za pomocą taśmy izolacyjnej czarnej jakieś lepszej przykleja się je do maskownicy licznika. Jest to sprawdzony sposób.
Ramki będą chromowane.
Tu jest fotka jak wygląda z montażem tylko w innym liczniku.
Gdyby było jakieś zbiorowe zamówienie minimum 10 kpl to możemy ciut z cena negocjować.
Ostatnio zmieniony pt kwie 11, 2008 09:43 przez ernius, łącznie zmieniany 1 raz.
mi sie osobiscie nie podobaja wole takei wystajace na wcisk tylko na 2 okragle zegary...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
tak ja wyrazilem swoja opinie
http://www.mapet-TUNING.com
Ramki są metalowe i pochromowane.
Co do silikonu to odpada. Co innego gdyby szybka od licznika byla demontowalna to mozna przykleic silikonem. tasma izolacyjna musi byc czarna w celu wyeliminowania ewentualnych minimalnych szczelin ktore moga powstac aby w nocy przypadkiem nie swiecily sie szczeliny.
Co do silikonu to odpada. Co innego gdyby szybka od licznika byla demontowalna to mozna przykleic silikonem. tasma izolacyjna musi byc czarna w celu wyeliminowania ewentualnych minimalnych szczelin ktore moga powstac aby w nocy przypadkiem nie swiecily sie szczeliny.
No ja osobiście mam te o których mowi kolega Mapet, 2 ringi na okragle zegary i podobaja mi sie o wiele bardziej, bo maja ten polerowany rant,przez co same tarcze zegarow sa w nie jakby schowane. u Ciebie ramki sa plaskie (przynajmniej na fotkach) i nie ma efektu takiego
Ostatnio zmieniony sob kwie 12, 2008 13:59 przez ne_preemo, łącznie zmieniany 1 raz.
1.9 TDI
- przemo1024
- Nowicjusz
Chłopaki piszą sensownie. Dobrego efektu też tutaj nie postrzegam. Wystające fajnie rozpraszają odbijające się w nich światło licznika. Te nie mają rantów wynikiem czego tylko przysłaniają skrawek tarczy. Najlepsze wg. mnie będą ramki w stylu SE (Sport Edition ? ) Wystające, lekko skośne do środka. W SE jest mat, jednak w wersji chrom robiłyby szał na allegro!