Witam, prosze o porade na temat obnizenia golfa II

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
BuniaS
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: BuniaS » ndz paź 24, 2010 11:35

Witam, jak już wcześniej wspomniałem proszę o poradę na temat obniżenia mojego golfika.
Wiec chodzi o to, ze chciałbym narazie założyć obniżające sprężyny(-40/-40) na seryjne amorki( wiem wiem, część z was mnie wyśmieje i powie ,ze to zły pomysł) ale narazie musze tak zrobić, a po zimie jak przyjdą fundusze to pomyślę o gwincie bo od zawsze chciałem miec:)

I teraz bardzo was proszę o odpowiedź jakie sprężyny wybrać?? i czy takie najtańsze czerwone z allegro obniżą go dobrze? Bo czytałem kiedyś ,ze jak się źle dobierze sprężyny to auto będzie jeszcze wyżej niż na seryjnym, czy to prawda?:(

A może ma koś z was do sprzedania sprężyny jakieś do Golfa II? Bo chętnie kupie już sprawdzone springi:)
Ahaaa, jeżeli temat w złym miejscu, to proszę o przeniesienie... Pozdrawiam Bunias.

VAG- Dolny Śląsk.

szymin89
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: szymin89 » ndz paź 24, 2010 12:37

Obniżanie auta na zimę to zły pomysł:P Ja bym zaczekał, no ale jak tak bardzo pragniesz to kup najtańsze skoro to a być tylko na zimę:) Jak masz gdzies blisko szrot to poszukaj tam, czasami można tanio dorwać dobry zawias.

Awatar użytkownika
matisim
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Auto: bmw
Kontakt:

Post autor: matisim » ndz paź 24, 2010 13:06

tak jak wyżej kolega pisze, na zime nie warto, ja też chciałem gwint ale na wiosne bo zima ma być sroga podobno :P

Zablokowany

Wróć do „Style”