Parę słów wyjaśnienia.
Złamałbym regulamin tego Forum,gdybym podał link do tematu komercyjnego na innym.
Dział ogłoszeń i usług komercyjnych,w którym jest moja oferta, na Forum Passata nie jest widoczny dla osób niezarejestrowanych i nielegitymujących się pewnym stażem na nim.
Jak pewnie wiecie,aby umieścić ogłoszenie komercyjne na tutejszym Forum,trzeba uiścić opłatę.Temat dedykowanych modułów ledowych istniał tu, w dziale ogólnym przez dwa miesiące,zainteresowania praktycznie nie było(zły dział,mała przeglądalność ?) i został usunięty(czemu?).Trudno opłacać abonament,jeżeli nie ma zainteresowania.
Niezręcznie mi jest przekonywanie do produktu w sposób kramarczny.Rozumiem,że trudno zaufać komuś kogo się nie zna,"nowicjuszowi"(jestem na Waszym Forum od stycznia 2010-powód mój ojciec ma GolfaIV).Ostrożność do tego typu asortymentu, wzbudziły miernej jakości produkty z Chin.Ja proponuję rzetelne podejście do tematu,pełnowartościowe ledy,znajdujące się na płytkach dobrego niechińskiego producenta.Fakt,że ledy montowane są na większej powierzchni(w porównaniu do "żarówek" led) laminatu,pozwala na lepsze i wystarczające odprowadzenie ciepła od tych elementów,co jest duuużym problemem w rozwiązaniu "żarówkowym"(skutkuje to ich awaryjnością).
Pomysł i wykonanie całkowicie polskie.No i ważne-gwarancja,w razie jakichkolwiek problemów dostajecie sprawną,nową płytkę(mimo b.dobrej jakości produktu,trzeba o tym napisać).Spróbujcie "wywalczyć" nowy produkt w razie awarii,u sprzedawcy chińszczyzny...
Jakoż,że nie dostałem po uszach za wklejenie linku do innego Forum,pozwalam sobie na umieszczenie następnego.Znajdziecie tu opinie użytkowników moich modułów z Forum Passata.Opinie te zaczynają się od postu nr 137,wcześniejsza dyskusja to wyjaśnianie aspektów technicznych projektu i obrona przed nieuczciwą krytyką jednego z użutkowników sprzedajacego polutowane ledy...
http://forum.vw-passat.pl/showthread.ph ... ost1385414" onclick="window.open(this.href);return false;
Na temat jasności modułów wiele nie będe mówił,powiem tylko,że wywiązują sie znakomicie ze swojej roli.Znajdziecie opinie w temacie,do którego link podałem.Nie ma żadnego porównania z żarówkami.
Moduły naprawdę montowane są w sposób "plug&play",pozwoliło na to dokładnie frezowanie płytek i fakt,że każdy moduł posiada płytkę adaptora,zastepującego żarówkę.Oto kilka zdjęć-przykładów to przedstawiających:
Dziękuje za zainteresowanie,które skłoni mnie do umieszczenia ogłoszenia komercyjnego w odpowiednim dziale.
Pozdrawiam,Tomek.