Drugi kierunek w lampach depo soczewka
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam .
Kupilem lampy depo fk cos tam r32
Chce dolozyc do nich drugi kierunek ... zakupilem kierunki z lamp ori i mam taki problem : w lampach depo kierunki sa ciemne a w ori jasne ... czy ktos montowal kierunki w tych lampach ? malowal te ori czyms ? czy moze wyglada to w miare jezeli gorne bede ciemniejsze a dolne jasniejsze ? czy moze da sie wymienic same szkielka kierunkow ?
Kupilem lampy depo fk cos tam r32
Chce dolozyc do nich drugi kierunek ... zakupilem kierunki z lamp ori i mam taki problem : w lampach depo kierunki sa ciemne a w ori jasne ... czy ktos montowal kierunki w tych lampach ? malowal te ori czyms ? czy moze wyglada to w miare jezeli gorne bede ciemniejsze a dolne jasniejsze ? czy moze da sie wymienic same szkielka kierunkow ?
Rozbierałem takie lampy DEPO to poprostu założyłem dwa jasne i nawet nie wyglądało to tak źle
Sprzedam GOLF MK I 1978r 1.5 GL 3 drzwi
Pisać na PW jak coś
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 1#p5180773" onclick="window.open(this.href);return false;
Lampki juz zrobione . Pomalowalem ori kierunek na ciemno farba do lamp i teraz mam 2 ciemne
- lgruszkos
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam, ja robiłem te lampy PERKIEMU i wszystko wyszło super, wywaliłem halogen włozylismy drugi kierunek, wczesniej pomalowalem go farba do lamp.
Najlepiej zagadaj do niego niech zdjęcia wrzuci
Moje mk4 viewtopic.php?f=89&t=173568" onclick="window.open(this.href);return false;
---------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
Re: Drugi kierunek w lampach depo soczewka
Potwierdzam lgruszkos maodzil kierunki i wyszlo superlgruszkos pisze:Witam, ja robiłem te lampy PERKIEMU i wszystko wyszło super, wywaliłem halogen włozylismy drugi kierunek, wczesniej pomalowalem go farba do lamp.
Czekam na foto
Sprzedam GOLF MK I 1978r 1.5 GL 3 drzwi
Pisać na PW jak coś
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 1#p5180773" onclick="window.open(this.href);return false;
Gaznik97 pisze:Czekam na foto
jak dla kogos zbyt czarno to mozna walnac kierunki spreyem na pomarancz i wtedy bedzie tez fajnie
podepnę się bo jestem jeszcze przed rozklejaniem tych lamp i mam kilka pytań.Czy jest trudno rozłożyć taka lampę na części?jak to zrobic? no i czy da sie ten srebrny ring usunąć z lamp?? no i na sam koniec czym to malować żeby się nie łuszczyło?
- lgruszkos
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
perki, kupił już czarne, jedynie był kierunek dołozony
Moje mk4 viewtopic.php?f=89&t=173568" onclick="window.open(this.href);return false;
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Mały odkop ale potrzebny pilnie
Pare pytań
1. Drugi kierunek. W Depo jeden ten głowny jest większy drugi mniejszy. ktoś wrzucał dwa na raz czy tylko dorzucał na dół drugi?
2. Mam u siebie ciemne depo czy da rade zrobić z dymionego kierunku pomarańczowy... chodzi o wygląd estetyczny. Folia pomarańczowa da rade? bo chce dwa pomaranczowe z zewnatrz.
3. Inne bo chodzi o ramke chromowana? Jak ją najlepiej zdjąć? bo mi nie chce wyjsc czy malować jak jest na lampie tylko soczewke wyjąć ?
Pare pytań
1. Drugi kierunek. W Depo jeden ten głowny jest większy drugi mniejszy. ktoś wrzucał dwa na raz czy tylko dorzucał na dół drugi?
2. Mam u siebie ciemne depo czy da rade zrobić z dymionego kierunku pomarańczowy... chodzi o wygląd estetyczny. Folia pomarańczowa da rade? bo chce dwa pomaranczowe z zewnatrz.
3. Inne bo chodzi o ramke chromowana? Jak ją najlepiej zdjąć? bo mi nie chce wyjsc czy malować jak jest na lampie tylko soczewke wyjąć ?
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Pomaluj to ze szpraja i powinno być dobrze.theblues888 pisze:2. Mam u siebie ciemne depo czy da rade zrobić z dymionego kierunku pomarańczowy... chodzi o wygląd estetyczny. Folia pomarańczowa da rade? bo chce dwa pomaranczowe z zewnatrz.
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
że jakim...
bo jedyna opcja to chyba folia... boje sie ze bedzie się różnić bardzo jednak dymione a nie dymione ;/
bo jedyna opcja to chyba folia... boje sie ze bedzie się różnić bardzo jednak dymione a nie dymione ;/
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
- lgruszkos
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zrób drugi dymiony sprayem a później oklej folią jeden i drugi