Jaką folie do lamp?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Jaką folie do lamp?
Witam, pytanie jak w temacie. Jakich używaliście, co możecie polecić, gdzie kupione (link sklepu, allegro). Pzdr
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jaką folie do lamp?
odpuść sobie folię beznadziejnie to wygląda już lepiej malować, ale najlepiej to kupić takie jakie się chce bo rzeźbę zawsze będzie widać
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
Jaką folie do lamp?
Folia nie jest dobrym pomysłem. Lepiej kupić spray do lamp i tym je potraktować. Kiedyś psiknąłem sobie tylne lampy sprayem Jacky czy jakoś tak i efekt był poprawny. Gdybym bardziej sie przyłożył, byłoby z pewnością bardzo dobrze
Jaką folie do lamp?
może i tak ale pisał ktoś kiedyś że pomalowana lampa traci homologacje a w razie foli to zrywam i jest git.carrion pisze:Lepiej kupić spray do lamp i tym je potraktować.
Jaką folie do lamp?
Owszem, ale nie mówię tu o kompletnym zamalowaniu lampy, tylko delikatnym jej przyciemnieniu tak, by jednak było to w miarę bezpieczne.
Jaką folie do lamp?
Ja tam u siebie mam folią oklejone, np. http://allegro.pl/folia-do-lamp-szybko- ... 83498.html" onclick="window.open(this.href);return false; według mnie jest to lepsze rozwiązanie niż lakier. Jedyny problem to oznaczenia lampy, na których widać że to folia.. ale widać to tylko jak się lepiej przyjrzeć
Zdarzyło się już że się przyczepili za kolor, wtedy ucieszyłem się że to folia i na miejscu zerwałem
Zdarzyło się już że się przyczepili za kolor, wtedy ucieszyłem się że to folia i na miejscu zerwałem
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
Jaką folie do lamp?
Przy oklejaniu tylnych lamp ze zwykłą suszarką nie było najmniejszych problemów.. Wiadomo że im bardziej skomplikowany kształt tym folia gorzej się ułoży.
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
Jaką folie do lamp?
ja zakupiłem tą: http://allegro.pl/folia-do-lamp-najlpes ... 56864.html" onclick="window.open(this.href);return false;
koncepcja ciemnego kierunku i wstecznego. Jak mi się odwidzi to może walne całą na czerwono
koncepcja ciemnego kierunku i wstecznego. Jak mi się odwidzi to może walne całą na czerwono
Jaką folie do lamp?
Ja też kupiłem folie od RADMAKA jak kolega Szejkoo i musze powiedzieć że efekt jest znakomity,tylko trzeba się przyłożyć.folia jest podatna na odkształcenia i super przylega.Oklejałem swiatła w vw i bmw.