Naklejki na tylnej szybie
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam
Zamowilem sobie forumowa wlepke i do tego kilka innych naklejek no i teraz mam dylemat... bo forumowa wlepke nakleje ale nie wiem co z pozostalymi.. mialy byc klejone po lewej str szyby.. osobiscie podobaja mi sie naklejki na szybie tylko nie wiem czy jeszcze jest na to moda.. prosze o porade
Zamowilem sobie forumowa wlepke i do tego kilka innych naklejek no i teraz mam dylemat... bo forumowa wlepke nakleje ale nie wiem co z pozostalymi.. mialy byc klejone po lewej str szyby.. osobiscie podobaja mi sie naklejki na szybie tylko nie wiem czy jeszcze jest na to moda.. prosze o porade
ALH + 216 + turbo ARL + FMIC + soft -> 162,5KM/344,2Nm
- marusiek1992
- Mały gagatek
ja mam na szybie pod kątem przyklejone
jct moge ci zdjecie zapodać
jct moge ci zdjecie zapodać
SBL GRUPA ŚLĄSK
Jak juz kupiles to klej najwyzej jak Ci nie bedzie pasowac to zerwiesz. Widzialem juz kilka forumowych autek z naklejkami i nawet niezle to wyglada...
ALH + 205 + CHIP 140KM/318Nm
marusiek1992, jak mozesz to zpodaj fotke
ALH + 216 + turbo ARL + FMIC + soft -> 162,5KM/344,2Nm
- marusiek1992
- Mały gagatek
tragediamk4tdi pisze:osobiscie podobaja mi sie naklejki na szybie tylko nie wiem czy jeszcze jest na to moda
Stary - jeżeli Ci się coś podoba to to rób, jeżeli nie to nie rób - kierowanie się modą to najbardziej idiotyczna postawa jaką można sobie wyobrazić.
- marusiek1992
- Mały gagatek
Shmatan, nie unoś się tak. nie widzę sensu. zapewne chodziło mu o to czy ktoś tak jeździ. chciał zobaczyć jak u kogos to wygląda. po to jest forum
SBL GRUPA ŚLĄSK
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=97&t=382948" onclick="window.open(this.href);return false;