Recaro fotele mk4 bora
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Recaro fotele mk4 bora
Witam
mam okazje kupić niebieskie recaro tylko nie wiem jak to będzie wyglądało w czarnej borze, moze ktoś juz ma niebieskie recaro w czarnym aucie i mógłby podeslac zdjęcie , dodam ze na drzwiach mam jeszcze czerwony pasek( bize kaletnicza), może ktoś cos doradził albo się wypowie pozdrawiam
mam okazje kupić niebieskie recaro tylko nie wiem jak to będzie wyglądało w czarnej borze, moze ktoś juz ma niebieskie recaro w czarnym aucie i mógłby podeslac zdjęcie , dodam ze na drzwiach mam jeszcze czerwony pasek( bize kaletnicza), może ktoś cos doradził albo się wypowie pozdrawiam
Recaro fotele mk4 bora
kolor niebieski dobrze pasuje do czarnego ,więc będzie dobrze wyglądało. bize zawsze można odkleić ,ewentualnie założyc innego koloru.
moje mk4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=481345" onclick="window.open(this.href);return false;
Recaro fotele mk4 bora
viewtopic.php?f=89&t=504489" onclick="window.open(this.href);return false; tutaj masz bore kombi moze nie czarna ale niebieskie recaro jest w srodku.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508945
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Recaro fotele mk4 bora
Właśnie miałem napisać żebyś zobaczył u mnie ale ktoś mnie uprzedził
Jak dla mnie będzie wyglądało ok, choć wiadomo kwestia gustu.
Jak dla mnie będzie wyglądało ok, choć wiadomo kwestia gustu.
Recaro fotele mk4 bora
Czyli najnormalniejsze czarne recaro mk4.
Jak napisałeś białe, to pomyślałem że coś w tym stylu:
Re: Recaro fotele mk4 bora
Kurde o takich nawet nie pomyślałem ale powiem ci ze mi się podobają a to jest skora czy taki materiał
Recaro fotele mk4 bora
on6222 pisze:No w sensie przeszyte biała nicią a nie niebieska
Też o tych z bolfa pomyślałemToM@S pisze:Czyli najnormalniejsze czarne recaro mk4.
on6222, Te fotele były obszywane u tapicera białą alcantarą, swoje możesz też tak zrobić jak masz $$$