dokladnie. ja proponuje podswietlenie czerwono niebieskie.Rafo87 pisze:Moim zdaniem nie trzeba nic kombinować. Zmywasz farbę i dajesz diody takiego koloru, jaki Ci psauje.
[MK3 Oświetlenie] Chciałbym zmienić oświetlenie wnętrze.
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Powiem tak, co do zmywania to raczej trzeba mieć duuużo szczęścia i cierpliwości żeby zrobić to dobrze.
Falka techniczna i biały papierek jest jakimś rozwiązaniem, ale tylko jeśli nie usunwła się też czarna farba. Jeśli tak jest to raczej trudno zrobić na nowo symbole, tutaj nawet "czarny cienkopis" nie pomoże. Będzie widać że jest sztukateria i tyle.
Co do wsadzenia żółtych diód i osiągnięcia niebieskiego światła w połączeniu z zielonym filtrem to muszę to sprawdzić empirycznie, po nowym roku będę robił trzy przełączniki to na którymś sprawdzę.
Myślę,że zastosowanie żółtego super fluxa będzie możliwe. Sprawdzę i dam znać.
Co do czerwonego to ja sprawdziłem i niebieski i czerwony. Zaczynałem od niebieskiego, ale w trasach zdecydowanie lepszy jest czerwony. Niebieski jest mdły i strasznie "usypia"
Falka techniczna i biały papierek jest jakimś rozwiązaniem, ale tylko jeśli nie usunwła się też czarna farba. Jeśli tak jest to raczej trudno zrobić na nowo symbole, tutaj nawet "czarny cienkopis" nie pomoże. Będzie widać że jest sztukateria i tyle.
Co do wsadzenia żółtych diód i osiągnięcia niebieskiego światła w połączeniu z zielonym filtrem to muszę to sprawdzić empirycznie, po nowym roku będę robił trzy przełączniki to na którymś sprawdzę.
Myślę,że zastosowanie żółtego super fluxa będzie możliwe. Sprawdzę i dam znać.
Co do czerwonego to ja sprawdziłem i niebieski i czerwony. Zaczynałem od niebieskiego, ale w trasach zdecydowanie lepszy jest czerwony. Niebieski jest mdły i strasznie "usypia"
własnie amm przed soba rozebrany włacznik i zmywam farbe
bardzo ciezko jest zmyc to lekko odchodzi mi tez czarna farba ale obrazki zostaka tylko robia sie takie rozmazane nie ostre
ma ktos sposób zeby zmyc całkiem i moze wstawic wydrukowane białe na czarnym tle? ja bede poprawiał cienkopisem tam gdie czarne sie smyło zobacze jak to
wyjdzie
ma ktos moze pokretło od natezenie swiecenie podrwietlania w właczniku?
bo mi urwał sie ten cały pasek ze tym obrazkiem i twraz mam przezroczyste kołko
poratuje ktos stawiam browarka
bardzo ciezko jest zmyc to lekko odchodzi mi tez czarna farba ale obrazki zostaka tylko robia sie takie rozmazane nie ostre
ma ktos sposób zeby zmyc całkiem i moze wstawic wydrukowane białe na czarnym tle? ja bede poprawiał cienkopisem tam gdie czarne sie smyło zobacze jak to
wyjdzie
ma ktos moze pokretło od natezenie swiecenie podrwietlania w właczniku?
bo mi urwał sie ten cały pasek ze tym obrazkiem i twraz mam przezroczyste kołko
poratuje ktos stawiam browarka
www.vwVento-Fans.com