Spoko Mapet, mnie nie zobaczysz jak po Irlandii jezdzeMAPET pisze:mgla widocznosc do 50m! to musi byc gesta mgla!
wkurzaj meni wszyscy co w deszczu na tym jezdza czy sneigu bo tylko rażą i nic poza tym bo to nic nei daje!
[mk3] migacze, halogeny przednie dymione które wybrać
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
hehe nie sczailem
ale ogolnie te halogeny to g.. dają
ale ogolnie te halogeny to g.. dają
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
-
- Użytkownik
podepne sie lekko po temat.
widzialem kiedys u mnie na miescie Venciaka
ktory miał CLARY (halogeny chyba + kierunek) + UWAGA światełka postojowe ładnie sie odbijało to od lusterka.. aha dodam i swiatło było takie lekko niebieskawe bardziej biale. spotkal sie ktos z takim czys? czy ktos to sam przerobił.
widzialem kiedys u mnie na miescie Venciaka
ktory miał CLARY (halogeny chyba + kierunek) + UWAGA światełka postojowe ładnie sie odbijało to od lusterka.. aha dodam i swiatło było takie lekko niebieskawe bardziej biale. spotkal sie ktos z takim czys? czy ktos to sam przerobił.
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- CzapCzap
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Panowie , jak to gó*** sie montuje.... Kierunek wystaje przed halogen, a te matalowe blaszki to jakis szajs. Montujecie jakies podkladki pod halogen zeby bardziej wystawal ? i wtedy moze roznica miedzy halogenem a kierunkiem nie bedzie taka wielka ?.
No myslalem ze wystarczy wlozyc i cieszyc sie, a tu nic nie pasuje .......
- elpiotrek
- Forum Master
mam to samo, kupilem, zakladam a tu ***! nawet nie pasuje blenda do kirunku - nie chca sie zczepic - bo przeciez powinny, tak? czy sie myle? poradzcie co z tym zrobic... widzialem ze ktos pisal ze zmienial blaszki z orginalow, to cos daje? jak nie to moze cos innego?CzapCzap pisze:Panowie , jak to gó*** sie montuje.... Kierunek wystaje przed halogen, a te matalowe blaszki to jakis szajs. Montujecie jakies podkladki pod halogen zeby bardziej wystawal ? i wtedy moze roznica miedzy halogenem a kierunkiem nie bedzie taka wielka ?.
dzieki !
Panowie nie chce sie powtarzać ale mam to samo tylko ja mam atrape i ten kierunkowskaz z jednej strony i wszedł elegancko było słuchać że sie zatrzasnął a druga strona trzyma ale nie było tego trzasku wsadziłem tyle ile sie dało i trzyma mocno do dziś nie wypadło ani razu...
[ Dodano: 29 Sty 2009 23:54 ]
aha i o dużo nie wystaje może jakieś 2mm także nie ma zle
[ Dodano: 29 Sty 2009 23:54 ]
aha i o dużo nie wystaje może jakieś 2mm także nie ma zle