voodoo pisze:u mnie w mojej mieścinie w lokalnym sklepie jest ponoć taki lakier (info od żony
![hmm :hmm:](./images/smilies/hmm.gif)
) za takie same pieniądze.
Ja mam zamiar wskazówki pomalować czerwonym lakierem (hemorite - taki mam "pod ręką"), na to nałoże ten lakier bezbarwny, tarcze chce wydrukować na drukarce na papierze foto.
Ps. jak nie znajdę zimnej katody mniejszej niż 30 cm, to spróbuje na diodach 5mm UV, ale obawiam się że efekt będzie gorszy ...
![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
Kupisz i przetestujesz
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
ja jutro gdzies wstapie do jakiegos kosmetycznego i zapytam bo nie chec mi sie czekac na przesylke z allegro
![jezor :jezor:](./images/smilies/jezor.gif)
A w pracy mam UV, tylko to juz bym sprawdzil w poniedzialek.
tauka pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64230245
A to widzieliście?? Niezly bajerek.
Ale patrzcie co jest napisane na dole aukcji <lol2> Cena nie zawiera inwertera niezbędnego do świecenia tarcz. Inwerter kosztuje 55 zł (również do nabycia u nas)
Bajera
![food :food:](./images/smilies/food.gif)
hehe, tylko za drogo to kosztuje, pozostane przy UV
![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
A zasada dzialania jest taka sama jak podswietlanie zegarkow na reke, ktore kiedys byly takim hitem
Chyba w wolnej chwili przysiade przy Photoshopie i zrobie jakis fajny projekcik zegarow
Krzyś 16v pisze:fajny efekt fajny a ja mam pytanie od urzytkownikow UV podswietlenia czy oczy sie nie mecza bo mam UV w domku i wiem ze oczka sie mecza od tego jak to jest z zegarami????
Nie wiem czy samo odbite UV od powierzchnie bialych ma znaczenie, ale promieniowanie z tych diod i zimnych katod jest nieszkodliwe. Poza tym sam kolor nie jest zbyt lagodny dla oczu, najzdrowszy i najmniej meczacy bylby zielony. Ale niebieski duzo lepiej wyglada
![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)