[mk4] Jaki rodzaj postojówek ?

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
adpap
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: adpap » śr kwie 29, 2009 15:56

caddy24 pisze:moze przypadkiem wiecie czy te ledy w kolorze czerwonym mozna wsadzic na tylko jako pozycje/stopy??
nie polecam. Po pierwsze pewnie beda slabiej swiecic a po drugie, jak ktos Ci wjedzie w kufer i z lampy posypia sie diody to ubezpieczalnia odmowi wyplaty odszkodowania z OC i Ty bedziesz musial pokryc koszty... brak homologacji, lampa homologowana jest na zarowke a nie diody...

Awatar użytkownika
caddy24
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: caddy24 » śr kwie 29, 2009 16:05

6 zl chyba mozna wydac na test,a jak chodzi o wjechanie w kufer to i tak rzeczoznawca przyjezdza dopiero w cagu bodajze 7 dni roboczych od zgloszenia wiec mozna wsadzic jakies zarowki je zbic :satan: chyba ze lampy ocalejato wrzucasz ori i nie ma problemu chyba :bigok:

Aroboss
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Aroboss » czw kwie 30, 2009 09:21

tomekzabrze pisze:nie wszystkei reflektroy w golfie IV maja w5w !!!.........ja mam orginalne hella reflektory xenonwego i odziwo mam te z metalowym cokołem
a do BORY 5w5 ???

Awatar użytkownika
adpap
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: adpap » czw kwie 30, 2009 10:12

caddy24 pisze:6 zl chyba mozna wydac na test,a jak chodzi o wjechanie w kufer to i tak rzeczoznawca przyjezdza dopiero w cagu bodajze 7 dni roboczych od zgloszenia wiec mozna wsadzic jakies zarowki je zbic :satan: chyba ze lampy ocalejato wrzucasz ori i nie ma problemu chyba :bigok:
tylko, ze temat braku homologacji na rozne wynalazki jest znany i nawet gosc, ktory w Ciebie wjedzie sam moze na to zwrocic uwage.. lub wezwany policjant...

IMHO nie warto, ale starczy juz OT...

Awatar użytkownika
RA_FEEL_IT!
Administrator
Administrator
Auto: Passat B5 FL 1.8T
Silnik: AWT

Post autor: RA_FEEL_IT! » czw kwie 30, 2009 14:15

Aroboss pisze:a do BORY 5w5 ???
Raczej ta, szczerze mówiąc nie widziałem postojówek innych od w5w...
Jeśli nie jesteś pewny jakie masz daj fote na PW ew. wklej w temacie.

Awatar użytkownika
caddy24
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: caddy24 » pt maja 01, 2009 16:36

w mojej karierze mialem juz z 6 dzwonow,kazdy z nie mojej winy i do tej pory kazdy tylko patrzyl na swoj samochod ew czy bardzo mi rozwalil.no ale nigdy nie wiadomo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”