a ja nie dostałemdekoder pisze:każdy z was na swój sposób mi pomógł, więc podzieliłem się punktami ze wszystkimi

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Regulamin forum, pkt. 14:tovdi1 pisze:a ja nie dostałemdekoder pisze:każdy z was na swój sposób mi pomógł, więc podzieliłem się punktami ze wszystkimi
14. Proszę nie dopominać się o punkty POMÓGŁ, zmuszanie, zachęcanie, agitowanie, umieszczanie w podpisie tekstów w stylu: Pomogłem, kliknij pomógł - będzie eliminowane poprzez ostrzeżenia, edycje profilu.
wiem wiem, ale po co pisać że wszyscy dostali jak nie wszyscyRegulamin forum, pkt. 14:
Cytat:
14. Proszę nie dopominać się o punkty POMÓGŁ, zmuszanie, zachęcanie, agitowanie, umieszczanie w podpisie tekstów w stylu: Pomogłem, kliknij pomógł - będzie eliminowane poprzez ostrzeżenia, edycje profilu.