progi R32 laminat
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Kaktus_dj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
aadasiek, widzę że idziemy w tym samym kierunku;) ja nawet przez chwilę zastanawiałem się nad tylnym z laminatexu... ale zapewne też byłyby drobne poprawki by to ładnie leżało..jedyny plus tego że w odróżnieniu od zderzaka przedniego... teoretycznie jest mniej narażony na przycierki, pęknięcia bo jest chyba troszkę wyżej niż przódi tak nie haczy
- aadasiek
- Forum Master
- Kontakt:
właśnie a jak już jest to cena powalaKaktus_dj pisze:Tylny ori to ciężko dostać,ja swój szukałem bardzo długo.
hej kolegoKaktus_dj pisze:aadasiek, widzę że idziemy w tym samym kierunku;) ja nawet przez chwilę zastanawiałem się nad tylnym z laminatexu
a no miałem sprzedawać ale stwierdziłem żę jeszcze nim pośmigam
szkoda że te z abs R-lina na allegro są $$$$ i nie do końca mi pasują
progi chyba zamówię z laminatu
ja bym raczej powiedział że dałem mało bo jak są do sprzedania to ceny są około tysiąca a niektóre jeszcze więcej..A z 500zł to pewnie i z laminatu kosztuje?aadasiek pisze:daniel1d napisał/a:
Ja za swojego dałem 500zł z małym hakiem.
no to ładna sumka i dlatego chyba a raczej na bank chcę z laminatu
www.proturbo.com.pl
Jak Ci pęknie przy drobnej przycierce to będziesz żałował, że nie kupiłeś z czegoś mocniejszego, a przy glebie o to nietrudno, szczególnie teraz jak dziury są pozalewane wodą z kałuż. Akurat na dokładkach i progach bym nie oszczędzał, bo są wyjątkowo narażone na urazy.aadasiek pisze:no to ładna sumka i dlatego chyba a raczej na bank chcę z laminatudaniel1d pisze:Ja za swojego dałem 500zł z małym hakiem.
mam nadzieję że nie będzie aż tak bardzo widać różnicy
- aadasiek
- Forum Master
- Kontakt:
wiesz już trzy lata jeżdżę na obniżonym samochodzie i jakoś progami nie zaczepiammikew_86 pisze:Jak Ci pęknie przy drobnej przycierce to będziesz żałował, że nie kupiłeś z czegoś mocniejszego, a przy glebie o to nietrudno, szczególnie teraz jak dziury są pozalewane wodą z kałuż. Akurat na dokładkach i progach bym nie oszczędzał, bo są wyjątkowo narażone na urazy.
wiem że co oryginał to oryginał ale daj za progi 500 zł (w przypadku daniel1d)
dodaj lakierowanie czyli jakieś 300zł to masz już niezłą sumkę jak za dwa progi
także sądzę że progi z laminatu będą lepszym rozwiązaniem
nie mówię że słusznym
- sprinter33
- Mały gagatek
Zapewne chodzi o te progi które chciałeś sprzedać a które ja chciałem kupić i niby je kupiłem,które miałeś do mnie wysłać na które czekałem około dwóch tygodni a Ty ich nie wysłałeś i nawet nie raczyłeś napisać że się rozmyśliłeś i ich nie wyślesz chodź pytałem kilka razy.Resumując zachowałeś się jak gówniarz.sprinter33 pisze:ja jutro zabieram się za lakierowanie progów orgi.r32 wyjdzie mnie z lakierowaniem 1200zlaadasiek pisze:czyli też sumka że tak powiem powalająca jak za dwa elementy ehhhdaniel1d pisze:.A za progi używane oryginalne to trzeba dać z 700zł.
dobra cena jak za oryginał zderzaka tylko pozazdrościć
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 00:58 przez daniel1d, łącznie zmieniany 1 raz.
www.proturbo.com.pl
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
hmm tak przeleciałem ten temat i widzę, że omawiacie temat z którym borykam się już od dawna jeśli chodzi o progi to zdecydowałem, że mimo wszystko założę laminat z TFB, miałem okazję zobaczyć te progi na aucie i szczerze mówiąc stosunek ceny do jakości jest zadowalający no i myślę, że warto bo ładnie to pasuje. Co do zderzaka na tył również polowałem na ORI, ale niestety jak wiadomo cięzko o ten rarytas, a jak już się pojawi to kosztuje kupę kasy. Nie wiem czy nie zaryzykować kupna laminatu. Ostatnio korespondowałem z takim jednym producentem różnych takich elementów i przesłał mi zdjęcia takiego zderzaka, ja się nad nim cały czas zastanawiam. Dodam, że zdjęcia przedstawiają dokładnie ten zderzak na sprzedaż, a nie jak to bywa na aukcjach ori zderzak... a oto fotka jaką mi podesłał: