Można polemizować. W tym przypadku wygląda to co najmniej średnio. Nie bez powodu obrys w MKIV jest kanciaty, po prostu to pasuje do listwy, tutaj nie bardzo to leży w całości. Ty masz podjarkę bo założyłeś. Ja u siebie miałem kiedyś obrysy z Vtki, jakoś to siedziało, ale niestety nie było to to samo.Trudno Rzecz gustu
[mk4] US listwa + obrysówki
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- dragsterdh
- Nowicjusz
Nie jest tak. Nie robię auta na US. To jedno. Ori obrys po prostu mi się nie podoba i tyle. To, że pasuje do listwy to nie jest dla mnie argument - nie pasuje mi do całości. Ale juz mówiłem: rzecz gustu, a gustach się nie dyskutuje. Druga rzecz - magiczna literka E na kloszu. Ja mam spokój, a kilka pytań ze strony niebieskich już było.
W jaki sposób wygładzacie te euro listwy, bo z obrysówkami już bym sobie poradził (wycinanie)
Re: [mk4] US listwa + obrysówki
kto pokaze?szczyku pisze:W jaki sposób wygładzacie te euro listwy, bo z obrysówkami już bym sobie poradził (wycinanie)
Raczej domowymi sposobami nie do ogarnięcia temat
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
logo1024, o czym ty mowisz a moja? Sam w domu robilem. i od roku nawet rysy nie ma ze cos peka, a zime jezdzilem.
A właśnie miałem dopisać "chyba że jesteś truckman, "
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- luki07
- _
- Kontakt:
opcji jest kilka, jeden kolega zaszpachlował, drugi wtopił siatkę później zaszpachlował, trzeci oddał do plasikarza
chodzi o to ze blacharza mam , ale sam szpachel się nie utrzyma
do żywicy także mam dostęp i to chyba by było najlepsze rozwiązanie
do żywicy także mam dostęp i to chyba by było najlepsze rozwiązanie
luki07, sagano oddal do plastikarza, widac linie delikatnie. Szpachla sie nie sprawdzi, tak samo wtapianie siatki jest zbedne.
Wystarczy dobrze wypelnic dziure plastikiem i tak jak pisze szczyku, zywica
Wystarczy dobrze wypelnic dziure plastikiem i tak jak pisze szczyku, zywica
http://allegro.pl/vw-golf-mk4-iv-listwa ... 35459.html Kto kolwiek widział kto kolwiek wie?
Cena chyba dość atrakcyjna. podobno oryginał.
Cena chyba dość atrakcyjna. podobno oryginał.
mam od Niego listwę, oryginalna, 220zł bez obrysów, trzeba skracać oczywiście
jest na aukcji miejsce skracania. dobra opcja że ktoś to na allegro rozprowadza, dobra też cena