[all VW] Pokażcie jakie macie zegary...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Ja zachwyony nie jestem, ale mi sie nawet podobamaro pisze:Chcialem ozywic troche wnetrze a nie wszystko na czarno, ale i tak bede jeszcze raz to malowal bo to byla taka prowizorka jakby to wygladalo tylko na ciemniejszy kolorluqas pisze:PITERSON,
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=60
tu jest wszystko
maro, zegary fajne ale pomalowana deska mi sie nie podoba, ale to tylko moje zdanie

- piotrek1712
- Ma gadane
Dziś zmieniłem ze zwykłych na te z zegarkiem elektronicznym i obrotomierzem.
W sumie nic tak ciekawego ale to była moja pierwsza operacja. W sumie rozkręciłem trzy różne liczniki.
Jeden mój ten stary bo chicałem przenieść prędkościomierz aby zachować orginalny przebieg na liczniku. Potem obudowe wziołem z drugich bo czarna mi się bardziej podobała niż srebne. Trzeci licznik właśnie był pomalowany oprucz tarcz na srebno. Nie wyglądałko to źle ale jak w nocy zapali się zielone lampki to w tedy sie takie niecekawe robi.
No i dołożyłem jeszcze firmowe logo forum
Z czasem zobaczymy. Marzy mi się aby zamontować licznik z MK4
Przy okazji jak ktoś bawił się z elektroniką w takim liczniku niech się podzieli i prześle dane na priwa
Pozdrawiam
W sumie nic tak ciekawego ale to była moja pierwsza operacja. W sumie rozkręciłem trzy różne liczniki.

Jeden mój ten stary bo chicałem przenieść prędkościomierz aby zachować orginalny przebieg na liczniku. Potem obudowe wziołem z drugich bo czarna mi się bardziej podobała niż srebne. Trzeci licznik właśnie był pomalowany oprucz tarcz na srebno. Nie wyglądałko to źle ale jak w nocy zapali się zielone lampki to w tedy sie takie niecekawe robi.
No i dołożyłem jeszcze firmowe logo forum

Z czasem zobaczymy. Marzy mi się aby zamontować licznik z MK4
Przy okazji jak ktoś bawił się z elektroniką w takim liczniku niech się podzieli i prześle dane na priwa

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
ja mam tak
ja mam tak, niestety aparat cyfrowy do d... jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Dawca_Nerek
- Forum Master
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Robiłem to w swoim golferku.piotrek1712 pisze:Ja tez bardzo chetnie bym sie dowiedzialokoG60 pisze:spoko nie tak nerwowo powiem ci jak to zrobicjabol79 pisze:A jak przerobić podświetlanie zegara?

Nic skomplikowanego

Ja zrobiłem to tak, że odrysowałem tą ziel. folijke na teczce do dokumentów (takiej która miała czerwoną okładke - oczywiście musi przepuszczać światło), następnie wyciełem i włożyłem do zegara w miejsce zielonej.
Nie kombinowałem nic z żarówkami - kolorem, diodami itp.
Efekt rewelacyjny. Koszty = nikłe ---> zniszczona teczka

Widze, ze temato dotyczy raczej zegarow od MK3, ale i ja sie udziele i pochwle sie tym, co wlasnie zrobilem
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=220981#220981

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=220981#220981
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: pytanko
wichulec pisze:Lookap pisze:A ja mam tak
Oczywiscie zartuje.....co mi pozostało?
Od czego to licznik
pewnie od Mk5 GTI

[ Dodano: Pon Lis 14, 2005 23:16 ]
u mnie w mk2 jest cos takiego (podswietlane na czerwono)