In.Pro z HIDEM nie przechodzi. Golf z ori xen i spryskami przechodzi regulacje wysokosci mam z kabiny.michal_2045 pisze:a przeglad przejdzie?MAPET pisze:jak koles sie nza i zobaczy ze nei masz spryskow i samopoziomujacego to oczywiscie... przeciez to taki sam bedzie zesatw jak lampy tuningowe i hid za 250zl
[mk4]ksenony
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
a jak bede mial ori ksenon ale bez spryskiwaczami to tez przejdzie przeglad czy nie?Pyzo pisze:In.Pro z HIDEM nie przechodzi. Golf z ori xen i spryskami przechodzi regulacje wysokosci mam z kabiny.michal_2045 pisze:a przeglad przejdzie?MAPET pisze:jak koles sie nza i zobaczy ze nei masz spryskow i samopoziomujacego to oczywiscie... przeciez to taki sam bedzie zesatw jak lampy tuningowe i hid za 250zl
ale ta regulacja z kabity to dziala ci na ksenony?chyba nie?
Ostatnio zmieniony czw sie 27, 2009 14:31 przez michal_2045, łącznie zmieniany 1 raz.
regulacja z kabiny dziala.michal_2045 pisze:a jak bede mial ori ksenon ale bez spryskiwaczami to tez przejdzie przeglad czy nie?Pyzo pisze:In.Pro z HIDEM nie przechodzi. Golf z ori xen i spryskami przechodzi regulacje wysokosci mam z kabiny.michal_2045 pisze: a przeglad przejdzie?
ale ta regulacja z kabity to dziala ci na ksenony?chyba nie?
nie wiem jak bede bez spryskow. ja mam wiec mnie to nie dotyczylo...
-
- Nowicjusz
ale wtedy juz regulacja nie bedzie dzialac:PCentek pisze:jak nie masz sprysków to możesz zawsze wyciąć dziury w zderzaku z zaślepki przymocować zawsze to większa szansa :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:michal_2045 pisze:a jak bede mial ori ksenon ale bez spryskiwaczami to tez przejdzie przeglad czy nie?
ale za to moze sie uda z dowodem:P
chyba spryski...michal_2045 pisze:ale wtedy juz regulacja nie bedzie dzialac:PCentek pisze:jak nie masz sprysków to możesz zawsze wyciąć dziury w zderzaku z zaślepki przymocować zawsze to większa szansa :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:michal_2045 pisze:a jak bede mial ori ksenon ale bez spryskiwaczami to tez przejdzie przeglad czy nie?
Ostatnio zmieniony czw sie 27, 2009 17:26 przez Centek, łącznie zmieniany 1 raz.
co ma regulacja do sprysków ?
a przegląd samochód może przejść jak przyjedziesz z samym dowodem - zależy ile zapłacisz, i gdzie masz znajomych
Samopoziomowania wiadomo nikt nie dołoży, ale najtańsze pseudo ciśnieniowe spryski na allegro można za 150zł kupić, więc to chyba nie jest duży problem
ew. jak kolega wcześniej pisał wkleić zaślepki (nawet nie koniecznie z golfa)
a przegląd samochód może przejść jak przyjedziesz z samym dowodem - zależy ile zapłacisz, i gdzie masz znajomych
Samopoziomowania wiadomo nikt nie dołoży, ale najtańsze pseudo ciśnieniowe spryski na allegro można za 150zł kupić, więc to chyba nie jest duży problem
ew. jak kolega wcześniej pisał wkleić zaślepki (nawet nie koniecznie z golfa)
-
- Nowicjusz
ma czyscic lampe bo brudna lampa = rozpraszanie siwatla = oslepianie
piszecieze z tym przejdzie a bez tego nie przejdzie ze in.proz xenonem nie a cos tam tak...
bzdura!
w jakim my kraju zyjemy? w kraju niewiedzy i lapowek
wszystko przejdzie jesli diagnosta niekumaty do konca a u nas nietrudno o takiego i jak mu si enie chce sprawdzac albo jak zaplaci sie bez przegladu za pieczatke lub nieprzejdzie jak diagnosta sluzbista i zna sie na rzecz....
piszecieze z tym przejdzie a bez tego nie przejdzie ze in.proz xenonem nie a cos tam tak...
bzdura!
w jakim my kraju zyjemy? w kraju niewiedzy i lapowek
wszystko przejdzie jesli diagnosta niekumaty do konca a u nas nietrudno o takiego i jak mu si enie chce sprawdzac albo jak zaplaci sie bez przegladu za pieczatke lub nieprzejdzie jak diagnosta sluzbista i zna sie na rzecz....
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz