[all VW] Pokażcie jakie macie zegary...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Ostatnio zabrałem się za zmiane oświetlenia elektronicznych zegarów z seryjnego zielonego na czerwone, ale do tego celu nie użyłem czerwonej okładki do bindowania tylko opakowanie z chlapaczy oraz folię do kierunków
Wyciąłem wystarczający kawałek z opakowania
I tak to wyglądało po obklejeniu folią
Zdjęcia efektu końcowego nie mam, ale dodam jutro wygląda to bardzo ładnie i daje mocną czerwoną barwe.
Wyciąłem wystarczający kawałek z opakowania
I tak to wyglądało po obklejeniu folią
Zdjęcia efektu końcowego nie mam, ale dodam jutro wygląda to bardzo ładnie i daje mocną czerwoną barwe.
Witam, ja ostatnio „zmieniałem” podświetlenie i tarczę zegarów w moim golfie 3, ale podczas zdejmowania wskazówek niestety naruszyłem białe silniczki znajdujące się na płytce i po podłączeniu chwile chodziły a po 10min stanęły i do dzisiaj mi nie chodzą. Mam pytanko: Czy w golfie 2 te silniczki są takie same jak w golfie 3? Ponieważ chce je odlutować i przylutować działające, a liczniki do golfa 2 są chyba tańsze. . . albo może ma ktoś na sprzedaż takie silniczki lub chociaż całe liczniki, mogą być uszkodzone, ważne by tylko silniczki działały