[MK 3] Jakie lampy przod na soczewce
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
zastanawialem sie nad 4300 i 6000- wybralem te 2 bo bardziej niebieskie (poniosla mnie fantazja), ale tez daja rade i ladnie oświetlają dodatkowo powodując ciekawe efekty wzrokoweGoofi pisze:Jeszcze wiekszy miod z Xenonami 4300K
ale nie watpie, ze o barwie 4300k byly by optymalnie wykorzystane soczewki Projectorów jesli chodzi o oświetlanie drogi
Ostatnio zmieniony czw lip 31, 2008 07:36 przez olafart, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wroce jeszcze do tematu jakosci lamp IN.PRO
i jednoczesnie pozwala na dostanie sie wszelkiego rodzaju syfu spod maski do wnetrza lampy.Po 2 miesiacach uzytkowania tych lamp stwierdzam ze klosz jest brudny od srodka i nawet nie chce myslec jak bedzie wygladal po roku...Fakt nie mialem w reku zadnej innej "tuningowej" lampy i moze rzeczywiscie na tle innych produktow IN.PRO jest rewelacyjnie wykonane ale dla mnie klienta ktory specjalnie wybiera produkt znacznie drozszy od konkurencji z mysla ze jest po prostu wykonany tak jak powinien byc wykonany markowy produkt to IN.PRO jest porazka totalna i nigdy wiecej produktu tej firmy nie kupie.rydzu pisze:Co do wpisu w TUV o parowaniu lamp In.Pro to zapomniałęś też, że w lampach tych jest także odpowietrzenie, które pozwala na odparowanie ewentualnej pary z lampy.
Było MK3 - obecnie w trakcie poszukiwań następcy...
to nei kupsiz tez innych w takim razie jak bys zobaczyl jakosc innych w porownaniu do in pro...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
U mnie na tym odpowietrzniku tez jest taka gumowa nakladka skierowana do dolu i mimo to klosz sie brudzi od srodka zarowno w lewej jak i prawej lampie...Nie wiem moze trafilem jakis trefny egzemplarz ale z dwoch jakie ogladalem przed zakupem ten byl troche lepiej wykonany .Rydzu moze Twoje lampy sa z jakiejs wczesniejszej lepszej serii...
Było MK3 - obecnie w trakcie poszukiwań następcy...
gopiter, moim zdaniem czegoś musi w nich brakować, jakiejś uszczelki albo coś. Zanim zamontowałem lampy mocno je oglądałem, jestem na tym punkcie naprawdę przeczulony i gów... nie założę. Tutaj muszę powiedzieć że In.Pro naprawdę daje radę.
Jak zbiera ci się syf w lampie to szukaj sporych nieszczelności na obwodzie tylniego dekielka.
Jak zbiera ci się syf w lampie to szukaj sporych nieszczelności na obwodzie tylniego dekielka.
-
- Użytkownik
- Kontakt: