Deska od Seata Ibizy 2004 w golfie 2 by KamilW
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
co do zabudowy nie wiem co pwoeidziec, bo nie widać nic konkretnego jest wytłumione ?? czy jak wogóle minus za głosniki w półce
Co do obszywania sam robisz wszystko ?? Jesli tak to gratuluje
Co do kierownicy od malucha to nie widzi mi sie jakoś ale jeśli pomysł jest dobry to może i będzie fajnie
Aha i moja propozycja może lepiej przenieść temat na projekty albo tam zrobić nowy temat o reszczei prac
PozdraVWiam
Co do obszywania sam robisz wszystko ?? Jesli tak to gratuluje
Co do kierownicy od malucha to nie widzi mi sie jakoś ale jeśli pomysł jest dobry to może i będzie fajnie
Aha i moja propozycja może lepiej przenieść temat na projekty albo tam zrobić nowy temat o reszczei prac
PozdraVWiam
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Moze zrobie w ten sposob ze otworze nowy temat bo faktycznie nadaje sie bardziej do dzialu projekty... moze daloby sie go tam przeniesc... jesli tak to prosze o pomoc.
[ Dodano: Sob Mar 18, 2006 22:22 ]
a co do drugiej strony bagaznika to tak to mniej wiecej wyglada
[ Dodano: Nie Mar 19, 2006 22:06 ]
Dzieki za przeniesienie tematu... a dalo by sie zmienic tytuł? wystarczylo by do orginalnego dodac "... i inne modyfikacje" Pozdrawiam...
Milo miKiler pisze:Dla mnie super . Kolory to Tobie się maja podobać. Fajnie oglądać efekty Twojej pracy więc zapodaj znów jakieś fotki z kolejnych etapów ...
co do glosnika po drugiej stronie to czeka na cieplejsze dni na zamontowanie... ogolnie jest to wykonane w ten sposob: z lewej strony z plyt 18mm jest wykonana skrzynia pasujaca do wneki w bagazniku... jest to skrzynia subwoofera =, szczelna i wygluszona... do tej skrzyni przymocowany jest wzmacniacz... co do zarowek to zeby sie do nich dostac to niestety trzeba zdemontowac bok... ale jest on montowany tak ze mozna go wielokrotnie wykrecac bez szkody dla solidnosci montazu... (zarowki nie pala sie az tak czesto) a zeby dmuchac na zimne wymienilem wszystkie przed montazem...Sawno pisze:Wszystko pieknie, deska
Mam pytanie odnosnie zabudowy bagażnika, jak wygląda głośnik od drugiej strony i jak dostajesz się do żarówek
czemu minus? co jest nie tak?blook pisze:wogóle minus za głosniki w półce
tak obszywam sam... nie stac mnie naprofesjonalnego tapicera wiec sam nauczylem sie szyc...blook pisze:Co do obszywania sam robisz wszystko ?? Jesli tak to gratuluje
mam dosc ciekawy pomysl i mam nadzieje ze bedzie to wygladac fajnie... a oprocz tego co widzicie jestem w trakcie udoskonalania pierburga 2e... bo mnie wku...aja plywajace obroty i chce go wyposazyc w elektroniczny regulator obrotow... Takze jesli ktos moglby mi pomoc z przeniesieniem tematu to bede wdzieczny...Pozdrawiamblook pisze:Co do kierownicy od malucha to nie widzi mi sie jakoś ale jeśli pomysł jest dobry to może i będzie fajnie
[ Dodano: Sob Mar 18, 2006 22:22 ]
a co do drugiej strony bagaznika to tak to mniej wiecej wyglada
[ Dodano: Nie Mar 19, 2006 22:06 ]
Dzieki za przeniesienie tematu... a dalo by sie zmienic tytuł? wystarczylo by do orginalnego dodac "... i inne modyfikacje" Pozdrawiam...
-
- Nowicjusz
- hanti
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
KamilW,
Jeśli można zacytuję Einsteina (chyba najbardziej to odda charakter mojej wypowiedzi) :
JEśLI WSZYSTCY LUDZIE MYśLą, żE JAKIEJś RZECZY NIE MOżNA W żADEN SPOSóB ZROBIć,JEST NIEWYKONALNA TO ZAWSZE TRAFI SIE JAKIś IDIOTA KTóRY O TYM NIEWIE I Tę RZECZ WYKONA
innymi słowy szacunek za takie dzieło
gratuluję i czekam na efekty finalne całego projektu
Jeśli można zacytuję Einsteina (chyba najbardziej to odda charakter mojej wypowiedzi) :
JEśLI WSZYSTCY LUDZIE MYśLą, żE JAKIEJś RZECZY NIE MOżNA W żADEN SPOSóB ZROBIć,JEST NIEWYKONALNA TO ZAWSZE TRAFI SIE JAKIś IDIOTA KTóRY O TYM NIEWIE I Tę RZECZ WYKONA
innymi słowy szacunek za takie dzieło
gratuluję i czekam na efekty finalne całego projektu
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
jak najbardziej nie stanely... w weekend zakonczylem zabudowe bagaznika potrzebne za jeszcze kilka malych rzeczy do zrobienia ale wszystko pieknie gra... zmienilem tez felgi tazke wkoncu bede mogl zamiescic ladne foty golfa... przymierzam sie do szerokich zderzakow... mam pytanie: jaki podklad zastosowac zeby pomalowac fajnie plastik? pozdrawiam... no bo szykuje sie troche malowania i bede wymienial kalmki na takie z polo (nowego) i przy okzaji polakierowal bym lusterka i zderzaki
[ Dodano: Nie Mar 26, 2006 14:44 ]
Tez wyznaje ta zasade
[ Dodano: Nie Mar 26, 2006 14:44 ]
Tez wyznaje ta zasade