[mk3] Gleba -40/-40 felgi 15" opony 50
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk3] Gleba -40/-40 felgi 15" opony 50
Witam. Przymierzam się do zakupu zawieszenia -40 bo na więcej chyba nasze drogi nie pozwolą i chciałbym zobaczyć jak to się będzie prezentować na felgach 15" i najlepiej gumie 50. Wszystkie fotki miło widziane. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony sob mar 21, 2009 16:06 przez minio70, łącznie zmieniany 1 raz.
tak prezentuje sie -40, felgi 15" tyle że z dużym balonem
jeździ się nawet dobrze po polskich drogach auto lepiej się prowadzi i nie buja tak na zakrętach, ale trzeba uważać żeby nie zawadzić zderzakiem
jeździ się nawet dobrze po polskich drogach auto lepiej się prowadzi i nie buja tak na zakrętach, ale trzeba uważać żeby nie zawadzić zderzakiem
Ostatnio zmieniony sob mar 21, 2009 00:20 przez Kamtar, łącznie zmieniany 1 raz.
no wiem że dość wysoko wygląda ale to naprawdę jest -40 bo byłem przy zakładaniu tych sprężyn na auto. jak ma 14" felgi to jest dużo niżej, te 15" maja profil 65 wiec jak na golfa III trochę za dużominio70 pisze:Kamtar Pomimo tego wysokiego balona to mi wygląda jakoś na więcej niż -40 ale dzięki za foto.
- witus29
- Użytkownik
- Kontakt:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/786 ... c7b73.html
Głupców się nie żałuje ,bo nikt ich nie sieje tylko sami rosną.