[MK3] Czarne Alu? Czy Będą Pasować?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK3] Czarne Alu? Czy Będą Pasować?
Koledzy poradźcie!
Czy będą pasować CZARNE felgi do tego gofra?
Te Felgi:
Bez polerowanych rantow, Czarne albo matt albo polysk chcialbym. Ale czy to bedzie miało wygląd?
Czy będą pasować CZARNE felgi do tego gofra?
Te Felgi:
Bez polerowanych rantow, Czarne albo matt albo polysk chcialbym. Ale czy to bedzie miało wygląd?
Zglebisz auto, dodasz czarne elementy ( lampy czarne przód i itp) i będzie niezły bandyta z twojego golfera na tym felunku
Tu masz trochę fot mk3 na Borbet A, niestety takiego jak twój na czarnej feldze nie ma
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Tu masz trochę fot mk3 na Borbet A, niestety takiego jak twój na czarnej feldze nie ma
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
Albo Smoked zrobić sobie, blendy kierunki czarne i już jest inaczejNeville pisze:No lampy przód czarne FK Angel Eyes bym wrzucił
Ewentualnie Hella Black Magic ale ori GTI jak najbardziej pasująNeville pisze:Tyłu nie ruszałbym
Zależy jak ci się podoba według mnie chyba lepszy będzie połyskNeville pisze:To teraz pytanie czy matt bedzie pasował?
Czy polysk?
Czy to juz w ogole wedle gustu
Neville, jak chcesz czarną felgę już - bez gleby to maluj z połyskiem. Czarna felga w macie bez gleby będzie dziwnie wyglądała. Przednie lampy ściemnij. Ciemne kierunkowskazy. Z tyłu lampy zostaw jakie są. I będzie ładnie
[ Dodano: 06 Maj 2009 11:15 ]
Ja mam czarne z połyskiem na glebie. Dlatego z połyskiem bo jestem zdania, że felga normalnej szerokości powinna być z połyskiem, powinna wyglądać normalnie. Dopiero jak jest coś szerokiego to może być matowe
[ Dodano: 06 Maj 2009 11:15 ]
Ja mam czarne z połyskiem na glebie. Dlatego z połyskiem bo jestem zdania, że felga normalnej szerokości powinna być z połyskiem, powinna wyglądać normalnie. Dopiero jak jest coś szerokiego to może być matowe
Można zastosować same sportowe sprężyny np: -60 tylko wtedy jak masz do tego seryjny amore to amor się szybciej zużyjeNeville pisze:Wiesz chciałbym żeby stał niżej ale nie chce twardości
I an setupie seria amor i sport sprężyna będzie trochę twardziej, ale nie za mocno
Ostatnio zmieniony śr maja 06, 2009 15:10 przez Magnez, łącznie zmieniany 1 raz.