Przyciemnie szyb i daszek R32
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Użytkownik
Przyciemnie szyb i daszek R32
Witam chce zmienic cos w autku. Nie jestem fanem wielkich zmian ale zaciemnienie szyb, i daszek chetnie bym zrobil.Golfik jest srebrny 5 drzwiowy. Co sadzicie o tym. Z tego co wiem to przyciemnic moge trzy tylne szyby. Bedzie to dobrze wygladac .....
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
Wlasnie bo jak patrzylem na auta z przyciemnionym tylko tylem to tak dziwnie troche a wiekszosc ma naprawde mocno czarne te szyby. Moze to i racja jak mowi kolega ze fajnie bd wygladac jasna folia . zobacze. A co do daszka to sprawa jest przesadzona bo tego nie odpuszcze. tylko niewiem czy dac R32 czy jakis inny bardziej sportowy. Na szczescie moje autko jest całe srebrne (zadnych czarnych listew)
ja myślę że R32 będzie najodpowiedniejszy, co do szyb to ja mam wszystkie przyciemnione , kilka kontroli drogowych miał, w dzień i w nocy, i mi funkcjonariusze się nie przyczepiali, ale może miałem szczęście, nigdy nie wiadomo na kogo trafisz,wiewioreqezg pisze:tylko niewiem czy dac R32 czy jakis inny
no ale jak masz zamiar przyciemniać to tylko wszystkie,
Daszek też mam taki, to najlepszy wybór do mk4 według mnie. A co do szyb nie popieram jeżdżenia na ryzyko jeśli przednie to tylko piecowo na legalu, ja mam 3 przyciemnione i jestem zadowolony wcale nie wygląda jak karawan, byle folia nie była całkowicie czarna.
Moje BYŁE mk4:viewtopic.php?t=326999
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
- stefan1989
- Użytkownik
Shmatan pisze:jak masz kontrole, to szybko szyby z przodu w dół, i czekasz z otwartymi
też tak właśnie robie , choć kolega tak zrobił , a misiak do niego proszę zasunąć szybę? no i zrywał folie
truckman pisze:No ta a jak stoisz na światłach i nagle na lewym misiaki stają?
u mnie nie ma takich chamów co mnie zatrzymają przez szyby, musiałbym jakieś przewinienie zrobić, pasy, telefon czy też inne
-
- Użytkownik
Najpierw zrobię daszek. Kupie R32 . A jak mówicie lepiej kupić w ASO czy np w sklepie czy allegro?? żeby jakiegoś badziewia nie kupić które odleci czy cuś innego się z nim stanie :/ doardzcie..?:)
A co do szyb to zostaje zaciemnienie troche tylko trzech z tyłu bo czytałem kodeks to pisze że przednie szyby muszą przepuszczać 75 % ale MOGĄ BYĆ PRZYCIEMNIANE TYLKO FABRYCZNIE , więc nic mi nie da że przyciemnią mi w zakładzie to nawet troche jak i tak jakiś nad gorliwiec się przyczepi. Zostaje mi tylko ( żeby nie kończyć historii zrywaniem folii) lekko pzyciemnić tylko trzy tylne szyby :/
A co do szyb to zostaje zaciemnienie troche tylko trzech z tyłu bo czytałem kodeks to pisze że przednie szyby muszą przepuszczać 75 % ale MOGĄ BYĆ PRZYCIEMNIANE TYLKO FABRYCZNIE , więc nic mi nie da że przyciemnią mi w zakładzie to nawet troche jak i tak jakiś nad gorliwiec się przyczepi. Zostaje mi tylko ( żeby nie kończyć historii zrywaniem folii) lekko pzyciemnić tylko trzy tylne szyby :/