Mk 4 szyby i daszek
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Użytkownik
Mk 4 szyby i daszek
Witam panowie mam srebrnego golfika 4 furtki, chcę zamontować w nim narazie daszek stylizowany na R 32 oraz przyciemnić sobie jakos lekko bez przesady zeby milicji nie prowokować wszystkie boczne szyby plus tył. co sądzicie??? jak przedniej nie zrobię to chyba nic nie szkodzi w efekcie co???
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
zdecydowanie takwiewioreqezg pisze:daszek stylizowany na R 32
raczej niewiewioreqezg pisze:wszystkie boczne szyby plus tył.
rozumiem ze chodzi o szybe czolowa? jesli tak to chcialbym zobaczyc usmiech niebieskiego ktory, by Cie zatrzymal z przyciemniona szyba czolowa, ktora musial bys sobie sam obkleic bo w zadnym zakladzie nikt by sie czegos takiego nie podjolwiewioreqezg pisze: jak przedniej nie zrobię to chyba nic nie szkodzi w efekcie
[ Dodano: 15 Cze 2010 23:26 ]
nawet jak bedzie mial przyciemnione boczne szyby w przednich drzwiach to "legalnie" przegladu nie przejdzie :green_fuck:Neon330 pisze:przeglądu nie przejdzie
- driVWer
- Forum Master
- Kontakt:
to się wjeżdża na przegląd z otwartymi przednimi bocznymi szybami żeby nie było widać przyciemnieniaTomek gd pisze:nawet jak bedzie mial przyciemnione boczne szyby w przednich drzwiach to "legalnie" przegladu nie przejdzie
Moja golfina mk2 GT SPECIAL 1.8RP: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=356964&start=0
-
- Użytkownik
No własnie i z tymi szybami to mam problem ;/ chciałbym lekko chociaż zrobić żeby nie rzucało się tak w oczy bardzo a z tymi szybami na przeglądzie to dobry pomysł tylko ciekawe co facet sobie pomyśli jak w grudniu ( wtedy mam terminy ) będeę wjeżdzać z otwartymi szybami myślę że może podejrzewać cuś :/
kiedyś ustawę czytałem i zapamiętałem takie zdanie "widoczność od 90' lewo do 90' prawo z punktu widzenia kierowcy ma niczym nie być ograniczona" - z tego wynika, że boczne szyby w przednich drzwiach nie można przyciemnić, natomiast w tylnych drzwiach możesz sobie już na max'a przyciemnić i Ci dowodu nie zabiorą, bo nie mają podstaw ku temu ja w swoim golfie 5d mam przyciemnioną tylną szybę + na drzwiach bocznych z tyłu, sprowadzając do polski były jeszcze przyciemnione szyby przednich drzwi, ale nie przeszłoby to pierwszego przeglądu, więc trzeba było zrywać folię
zobacz co u mnie z tyłu się dzieje:
zobacz co u mnie z tyłu się dzieje:
No PAIN no GAIN.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja mam wszystkie na 30 % i jakoś przeglądy przechodzi golfik jeździ tak od 2 lat po Polsce wcześniej u zachodnich sąsiadów i jeszcze nie miałem żadnych nieprzyjemności.
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
w ogóle nie można w świetle prawa.
No PAIN no GAIN.