Mam od jakiegos czasu projketory TYC w MK3
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
Nadszedl czas aby pomyślec tez o ksenonach do nich
I tu rodzi sie moje pytanie - o jakiej barwie??
Nie jeździłem nigdy na ksenonach i jestem w tym zielony
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
czekam ....
Pozdro
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Jeśli chcesz zaimponować pustym panienkom pod wiejskimi dyskotekami to kupuj 6000K w górę (najbardziej polecane to 12000K).remikchorzow pisze:I tu rodzi sie moje pytanie - o jakiej barwie??
A o co chodzi z tym mitem ? ? ? Że tak naprawdę to normalne przetwornice ?carrion pisze:I przy okazji nie daj się nabrać na te cyfrowe przetwornice, które najczęściej okazują się jednym wielki mitem...
ogolnie mialem gorsze czyli natnsze i lepsze zestawy z tych najtanszych juz wyszedlem... te co mam teraz u mnie w aucie i u 2 kumpli co mam stycznosc na co dzien nic nie zaklocaja... ale 1 ktos na forum mi kiedys pisal ze jemu zaklocaja... wiec roznie bywaBaran. pisze:A ja mam pytanie, Mapet tez handluje xenonami i jego przetwornice sa te juz lepsze czy te co zaklocaja, mial ktos je i czy moglby sie wypowiedziec
Chodzi o to, że wg opisów nie zakłócają CB i radia, co (przynajmniej w moim przypadku) okazało sie bujdą na resorach. Czyli, jak zauważyłeś, są to normalne przetwornice.BartekGib pisze:A o co chodzi z tym mitem ? ? ? Że tak naprawdę to normalne przetwornice ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości