Golf iv ori xenon
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Golf iv ori xenon
Tak jak w temacie zastanawiam się kupić ori xenon i chcialbym zobaczyc jak on świeci w nocy jak daje rade i macie moze fotki jakieś jak tam to podeślijcie < pozdro
- Alchemik_2006
- Mały gagatek
Re: Golf iv ori xenon
Podłączam się pod temat.
Co jest potrzebne oprócz lampek, aby zamontować ori ksenony ??? Samopoziomowanie, inne kostki...
Co jest potrzebne oprócz lampek, aby zamontować ori ksenony ??? Samopoziomowanie, inne kostki...
VWManiak
- Alchemik_2006
- Mały gagatek
A gdzie jest oryginalne samopoziomowanie w mk 4 ? Czy można tam wstawić zamienniki, używane ?
VWManiak
Golf iv ori xenon
Alchemik_2006, jest o tym cały duży temat, w którym nasz Kolega opisał m.in. przeróbkę instalacji czy też montaż - poszukaj zanim zadasz pytanie!
- wariat12233
- Ma gadane
Golf iv ori xenon
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... n#p4276499" onclick="window.open(this.href);return false;
- Alchemik_2006
- Mały gagatek
wariat12233 dzięki ja dokopałem się tylko do regulacji z kabinywariat12233 pisze:http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... n#p4276499
VWManiak
Golf iv ori xenon
Alchemik_2006 zapoznaj się z w/w tematem, a jak będziesz miał jakieś dodatkowe wątpliwości /pytania to wal na PW
aerox6 tak to wygląda po ciemku (fotograf ze mnie kiepski, więc takie muszą starczyć):
Żona stwierdziła, że widać jak w dzień, a w domu w korytarzu było jasno od moich lampek
aerox6 tak to wygląda po ciemku (fotograf ze mnie kiepski, więc takie muszą starczyć):
Żona stwierdziła, że widać jak w dzień, a w domu w korytarzu było jasno od moich lampek
Porównanie światłą ze zwykłych lamp (jak są dobre odblaski to jest dobre) i światła xenonów to jakby porównywać gów..no z czekoladąaerox6 pisze:chcialbym zobaczyc jak on świeci w nocy jak daje rade
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .