[MKIII] Gdzie dokupić światłowód?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
Witam, to mój pierwszy post na tym forum. Jestem od piątku szczęśliwym posiadaczem GOLFA III 1.9TDi 94', niedługo z pewnością wrzucę zdjęcia i go opiszę. Mam baaardzo drobny problem, nie wiem czy wybrałem dobry dział, ale wydał mi się najodpowiedniejszy. Tak więc mam uszkodzony światłowód odpowiedzialny za podświetlenie pokrętła do regulacji obrotów dmuchawy, jest on pęknięty i kawałka brakuje, także nawet jego podświetlenie nic nie daje. Świeci tylko kawałek, wyglda to źle i nie widać na którym "biegu" jest dmuchawa. Gdzie mogę takie coś dokupić? Na allegro nie mogę znaleźć, być może szukam pod złymi słowami kluczowymi... Jeżeli ktoś wie coś na ten temat, to proszę o pomoc. Nie chcę kupować całego tego panelu z powodu uszkodzenia tylko tego elementu... Pozdrawiam.
Na forum pewien osobnik sprzedaje zestawy podświetlenia pokręteł, więc pewnie by ci pomógł, na allegro też znajdziesz jego oferty.
Ja dorabiałem podobny kawałek z pleksy, bo rónież nie mogłem dostać, efekt idealny.
Ja dorabiałem podobny kawałek z pleksy, bo rónież nie mogłem dostać, efekt idealny.