[MK4] Deska rozdzielcza
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK4] Deska rozdzielcza
Witam. Mam pytanie dotyczące deski rozdzielczej. Czy idzie zrobić swapa deski z golfa mk4 do corrado. Co trzeba przerobic? Czy jest ktoś ze śląska kto by sie tego podjoł? Albo zna kogoś takiego? Z góry dzieki.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
[MK4] Deska rozdzielcza
Skoro deska z Corka pasuje do mk2 i deska z mk4 również tam wchodzi, to raczej większej rzeźby, żeby ją upchać w Corrado raczej nie będzie.
[MK4] Deska rozdzielcza
A jak to wyglada z drzwiami. Co mi po desce rozdzielczej jak drzwi zostaną stare. Da sie to jakos rozwiazać?
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
[MK4] Deska rozdzielcza
Chodzi Ci, że boczki nie będą pasować stylem do deski? Da się wszystko, kwestia rzeźby, gdzieś na dysku mam chyba foto deski z mk5 w mk2 razem z przerobionymi boczkami od mk5.
Re: [MK4] Deska rozdzielcza
k0nr4d, to jak jeszcze masz te fotki to prześlij mi je ma maila. Jestem ciekaw jak to wyszło. Dzieki. E-mail: [email protected]
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
[MK4] Deska rozdzielcza
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... ad/page186" onclick="window.open(this.href);return false;
Na tej stronce są fotki tego wnętrza. Jak dla mnie bomba. No i pod machą FSI.
Na tej stronce są fotki tego wnętrza. Jak dla mnie bomba. No i pod machą FSI.
Re: [MK4] Deska rozdzielcza
A znasz może kogoś kto robi takie przekładki? Może kogoś z okolic śląska??
[MK4] Deska rozdzielcza
Wszystko widziałem,wiele osób montuje dechę od corrado w swoich golfach bo jest poprostu piękna ,sam robiłem przekładkę deski w golfie II, ale żeby w corrado upychać od siekiery łupaną deskę od golfa IV?
- Krzychu_14
- PASSAT B5 FL
- Auto: Passat BB5 FL
- Silnik: AVB