Sticker Bomb w WV?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- barteKKK03
- V.I.P.
Sticker Bomb w WV?
Ja tam na wiosnę będę oklejał moją pszczółkę... na czas zimy się wstrzymałem, bo pewnie obecne warunki by im nieco zaszkodziły.GORAJ pisze:Co sadzicie o oklejeniu tak wv ?
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
- ..::KoNik::..
- Mały gagatek
- Kontakt:
Sticker Bomb w WV?
moda juz przemija a w pl sie rozkreca.. wcześniej bardziej widoczny motyw w japońskim JDM... ale teraz i germany juz obklejaja...
Mnie sie to osobiście zajebi*cie podoba
Mnie sie to osobiście zajebi*cie podoba
A4 B5 Avant ..::KoNik::..
- barteKKK03
- V.I.P.
Re: Sticker Bomb w WV?
U mnie taka kolekcja... w stycznie dojadą nowe.
Jakby ktoś chciał to mogę część sprzedać lub najchętniej wymienić się na inne... jak widać wszystkie mam w kilku lub kilkunastu egzemplarzach
Jakby ktoś chciał to mogę część sprzedać lub najchętniej wymienić się na inne... jak widać wszystkie mam w kilku lub kilkunastu egzemplarzach
Sticker Bomb w WV?
nie podobało mi się to, nie podoba i podobać nie będzie...GORAJ pisze:Co sadzicie o oklejeniu tak wv ?
- barteKKK03
- V.I.P.
Re: Sticker Bomb w WV?
Kupiłem od jednego człowieka. W dobrych pieniądzach... nie mam pojęcia skąd to bierze, ale ma dobre źródło.aiikon pisze:barteKKK03 w jaki sposób zbierałeś? kupowałeś ?
Teraz czeka na mnie już kolejna partia:
http://img340.imageshack.us/gal.php?g=dsc02116d.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Te Vans'y to pakiety po 30 sztuk różnych wlepek.