Wybór ramki pod tablicę rejestracyjną.
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam ostatnio gość skasował mi dupę w mk4 robię teraz remont i szukam jakiś ramek do mojego golfa kolor to LA1U ten złoty Moglibyście zapodać jakieś propozycje i może linki na PW??
Klej bez ramki.. Efekt fajny. Klei się na taśme 2 stronna lub na klej do szyb...
hmm a jaki wymiar tablicy rejestracyjnej? tak na powiaznie kolego to co my ci mamy pomóc? masz swoj gust tobie sie ma podobac nawet ramka.Wchodzisz na allegro dajesz szukaj ramka tablicy i masz 1000 propozycji:)
Był mk2 potem mk3 potem mk2 teraz mk4 :D
-
- Ma gadane
- Auto: Golf 4
- Silnik: 1.9
- Kontakt:
jeju... niedługo będziecie pisać jaka śrubka najfajniejsza zeby przykręcić tłumik
Ciekawe podejście do życia!? Nie szukasz pomocy w uzyskaniu godziwej rekompensaty za szkodę, tylko ramki na tablicę!? Zaiste ramki muszą mieć niezwykle istotny wpływ na poprawę bezpieczeństwa, ze szczególnym uwzględnieniem samopoczucia właściciela bolidu.ziom1234 pisze:ostatnio gość skasował mi dupę w mk4 robię teraz remont i szukam jakiś ramek
specjalista z zakresu rekonstrukcji wypadków drogowych i odszkodowań powypadkowych
Do czego w ogóle służą ramki tablic rejestracyjnych? Może ktoś podać parę powodów, dla których warto mieć ramki, warto zastanawiać się nad ich wyborem...
Każde moje auto po zarejestrowaniu przechodziło proces RAMKI OUT i w zasadzie nie rozumiem tego ewenementu ramkowego.
Każde moje auto po zarejestrowaniu przechodziło proces RAMKI OUT i w zasadzie nie rozumiem tego ewenementu ramkowego.
-
- Ma gadane
- Auto: Golf 4
- Silnik: 1.9
- Kontakt:
matko odkopałem prawie roczny temat a tu takie zainteresowanie
-
- Użytkownik
Re: Wybór ramki pod tablicę rejestracyjną.
Ja pierdyle ale macie problemy. Kto chce to zaklada ramki, kto nie to nie, proste. Ilu ludkow tyle opini. Ja mam zwykle czarne i dla mnie jest git. A jak ktos lubi to moze sobie i rozowe zapodac
ALH -> 205 -> soft