[MK3] żarówki postojowe LED
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK3] żarówki postojowe LED
Witajcie.
Chciałem sie zapytać ponieważ chce zakupic na allegro postoje LED do lamp przednich.
Lampy w moim golfie sa podwójne czyli okragła i prostokatna za jednym szkłem reflektora.
Jaki to jest typ żarówki postojowej? Taka na wtyk (cała szklana) czy taka z metalowa końcówka nie umiem nigdzie tego znalesc.
Z góry dziekuje
Chciałem sie zapytać ponieważ chce zakupic na allegro postoje LED do lamp przednich.
Lampy w moim golfie sa podwójne czyli okragła i prostokatna za jednym szkłem reflektora.
Jaki to jest typ żarówki postojowej? Taka na wtyk (cała szklana) czy taka z metalowa końcówka nie umiem nigdzie tego znalesc.
Z góry dziekuje
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 11:43 przez blowup, łącznie zmieniany 2 razy.
dolanczam sie do pytania sam mam pojedyncze przednie lampy nie h1+h1 tylko te normalne i czy tam nei ma przypadkiem posojowek w5w pytam sie bo jeszcze nie sprawdzalem a juz amowilem postojowki w5w ?? takie okrogle z metalowymi lepkami to byly w mk2 ale w mk3 to juz chyba w5w ?? czy zamowilem zle postojowki ??
lebek jest chyba jest szklany korpus jest metaloway .. a metalowe jak masz sa takei same jak w mk2 bo nei ma roznych z metalem.. tyle ze ja np w vento H4 mam wlasnie w5w.. nie prosciej cis sprzawdzic jakei masz? przeciez to 20 sekund roboty..
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
z tego co wiem to zalezy od rocznika golfa no i lampy oczywiscie...
http://www.mapet-TUNING.com
no wiesz rocznik 96r. ale tak jak mowie samochod pewnie mial dzwona bo przednia macha widac ze malowana znaczy widac mzoe ktos kto si enei zna moze by nie zauwarzyl ja widze ze byla malowana i dlatego lampy przednie ma wymienione na h4 ciekaw jestem dlaczego nei na h1 , i teraz tak sobie pomyslalem zekawe czy poduszko powietrzene sa cale ?? niby kontrolka gasnei ale oni pewnie maja swoej sposob zeby gasla :/
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: