dopiero we wrzesniu bo za granica siedze ale fajnie bedzie bo zrobimy malego spota w lesznie ladnie prezentuje sie z tym kremowym dachem naprwade a co do silnika to moze wsadz mu jakiegos KR'a albo AAA ? pozdro
Nie ma problemu. Co do silnika to myslałem nad jakąś zmianą, ale musiałbym mieć kompletnego dawcę, ponieważ ja mam gaźnik. Chciałbym zmontować auto tym tyg żeby juz wyjechać, więc jakiś ewentualny, poważniejszy swap odkładam na poźniej . Dlatego póki co szukam motorka takiego jak miałem, 1.6 lub 1.8 ale gaźnikowego.
michuleszno, no no widziałem twoje cudo z tego wynika ze uruchomiłeś silnik niestety było ciemno i nie mogłem sie przyglądnąć mam nadzieje ze we wrzesniu zrobimy małe spota w lesznie to sie pojawisz pozdrawiam
Hej. Tak zgadza się autko juz jeździ, wszystko jest w porządku. Jutro plauję je wyczyścić jak należy i wrzucić fotki do galerii Jeszcze tylko czekam na klamke do dachu i w pełni bede się cieszył latem Na spocie bede napewno:)
W końcu zebrałem siły, chęci i czas zeby zakończyć moją relację
poniżej są fotki efektu końcowego, jak pojawi się słońce wrzucę jeszcze parę zdjęc jak autko prezentuje się w promieniach tylko muszę popracować nad ich jakością bo chyba mój aparat się kończy
W tym sezonie juz raczej juz nic nie bede grzebał, jednak w planach mam przede wszystkim glebe i niższe opony.
nie sztuką jest mieć nowego golfa, sztuką jest wsadzić całe serce w starego by wyglądał jak nowy
Moje MK1 Cabrio: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1461509#1461509