Witam wszystkich.
jak w temacie. ma problem bo oryginalna dwórurka do wydechu od KR-a nie pasuje do mkI cabrio. Moze ktos z was przerabial juz ten temat i podpowie mi od czego pasuje taka dwurórka.Myslalem ze moze od scirocco 1.8 16v ale nie jestem pewien.
Pozdrawiam i z gory dzieki za info.
mkI cabrio- KR problem z dwórurka
- Szymon mk4
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dzieki za odpowiedz.
Bede szukal choc podejrzewam ze znalezienie nie bedzie latwe.
Potrzebuje na wzor bo chwili obecnej nie mam takiej dwurorki ktora pasuje. Jak ja zdobede to napewno zrobie sobie z kwasówki.
Jeszcze raz dzieki i pozdro.
[ Dodano: 06 Sty 2008 12:40 ]
Mam kolejne pytanie: jak zamontowac filtr powietrza?-bo na oryginalnej puszce filtr wystaje jakies 4 cm. powyzej maski. Czy mozna przyciac puszke filtra powietrza czy poprostu od innego auta pasuje?- nie jestem pewny ale wydaje mi sie ze nic sie nie stanie jak przytne oryginalna- zrobie poprostu nizsza.
Bede szukal choc podejrzewam ze znalezienie nie bedzie latwe.
Potrzebuje na wzor bo chwili obecnej nie mam takiej dwurorki ktora pasuje. Jak ja zdobede to napewno zrobie sobie z kwasówki.
Jeszcze raz dzieki i pozdro.
[ Dodano: 06 Sty 2008 12:40 ]
Mam kolejne pytanie: jak zamontowac filtr powietrza?-bo na oryginalnej puszce filtr wystaje jakies 4 cm. powyzej maski. Czy mozna przyciac puszke filtra powietrza czy poprostu od innego auta pasuje?- nie jestem pewny ale wydaje mi sie ze nic sie nie stanie jak przytne oryginalna- zrobie poprostu nizsza.