SPOTY- wszystko na ich tamat (daty, potwierdzanie obecności)
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Cześć,
Panowie jestem podjarany jak dziecko po spocie w czwartek. Widząc stan waszych bolidów dziś od 8 reanimowałem swój sprzęt ( np. zszyłem fotele i umyłem co się dało )
Nie będę dłużej krył, że miło było was poznać. Marcel dzięki za zaproszenie jakby co pisze się na wszelakie spoty oraz wyjazdy itd.
pzdr.
Krzysiek
Panowie jestem podjarany jak dziecko po spocie w czwartek. Widząc stan waszych bolidów dziś od 8 reanimowałem swój sprzęt ( np. zszyłem fotele i umyłem co się dało )
Nie będę dłużej krył, że miło było was poznać. Marcel dzięki za zaproszenie jakby co pisze się na wszelakie spoty oraz wyjazdy itd.
pzdr.
Krzysiek
KRIK
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Witam!
Ja wyszedlem z inicjatywa zorganizowania czegos takiego klik
Ja wyszedlem z inicjatywa zorganizowania czegos takiego klik
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
Przywracam temat choćby dla tego że jak ktoś jest pierwszy raz na forum to nawet nie wie co i jak, a dwa nie zawsze są spoty pod klifem. Przeniesiecie sie na Arkadie a ktoś się wybierze i was nie znajdzie. A tak chociaż może się tu zapowiedzić. Nie będzie wisiał topik ale niech bedzie odblokowany
A i na temat spotów nie ma gdzie pospamować. Myśle że fotorelacje itd ze spotów można zakładać w nowym temacie, ale ogólne pogaduchy można robić tu. Jak jest taki temat to nie ma co go blokować, niech sobie dalej istnieje........
A i na temat spotów nie ma gdzie pospamować. Myśle że fotorelacje itd ze spotów można zakładać w nowym temacie, ale ogólne pogaduchy można robić tu. Jak jest taki temat to nie ma co go blokować, niech sobie dalej istnieje........