Nadwozie i wszystko z nim związane - pomoc techniczna
- siemian
- Nowicjusz
- Kontakt:
Czy istnieją jakieś osłony pod silnik do Cabrio mk1?
Czy da sie taką ewentualnie dorobić, czy trzeba dorabiać jakieś zaczepy?
Może miał ktoś z was z czymś takim do czynienia, chciałbym wsadzić płyte do mojego bo wiadomo że bez osłony osprzet silnika szycbiej pada, a chyba nie było osłon do mk1.
Może ktoś taką gdzies dorabiał na zamówienie
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
Może miał ktoś z was z czymś takim do czynienia, chciałbym wsadzić płyte do mojego bo wiadomo że bez osłony osprzet silnika szycbiej pada, a chyba nie było osłon do mk1.
ktos moze bedzie wiedzial na oko jaki tu siedzi wielokil/wielofrez jak kto woli ????
chce kupic kierownice i niewiem czy bedzie do mnie pasowala a ma szeroki wileoklin...
chce kupic kierownice i niewiem czy bedzie do mnie pasowala a ma szeroki wileoklin...
[url=http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=212]..... [b]Moje Bestie ! ! ! [/b][img]http://images20.fotosik.pl/257/86c91e700900a42a.gif[/img][/url]
zdjęcie jest dość niewyraźne, ale najlepiej zdejmij swoją kierownice która masz u siebie. jezeli bedzie na sztycy taka jakby nakładka [która mozna nota bene zdjąć lub usunąć diaxem] tzn, że masz mały wiloklin jezeli jej nie bedzie tzn., ze jest duzyMad pisze:ktos moze bedzie wiedzial na oko jaki tu siedzi wielokil/wielofrez jak kto woli ????
[url=http://img181.imageshack.us/img181/3725 ... 4xk.th.jpg]Obrazek[/URL]
ja kupilem do siebie kierownice z nabą z MK1 GTI i musiałem walczyć z tą "nakładką", bo kierownice - nabę mam na duzy wieloklin [rocznik MK1 '90]
mam nadzieje,ze troszkę pomogłem i starsznie nie nakręciłem
[ Dodano: 27 Sty 2007 22:19 ]
dorobienie płyty pod silnik to nic prostszego - jak chcesz przyjechać do WWA to mogę ci kogos polecić, jak nie to proponuję podjechać do pierszego lepszego warsztatu gdzie zajmują sie przygotowaniem aut do sportu.siemian pisze:Czy istnieją jakieś osłony pod silnik do Cabrio mk1?
Poza tym mozesz podnieść auto - i zobaczysz czy jest mozliwość dorobienia takiej płyty. i w zależności z jakiej grubości blachy bedziesz chciał zriobic taka bedziesz musiał kupic. reszta to kwestia dorobienia na zywym organiźmie
[b]ZAPRASZAMY NA -> [/b] www.08PSS.pl
Wyjazdy integracyjne dla firm WWW.ENJOYIT.PL
Wyjazdy integracyjne dla firm WWW.ENJOYIT.PL
- Domier
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
heh ja tez mialem z tym problem bo nie wiedzialem jak ludzie maja montowane i zrobilem tak na odwal. blacha jest u mnie na 2 sruby, przelozylem sruby przez kratki a z drugiej strony po 2 kawalki niemieckiej rejestracji i skrecilem blachowkretami. niby lipa a trzyma juz jakis czas i wyglada rowniutko
Witam
mam problem:) tak wiem inaczej nie pisalbym w tym temacie.
jakis stupid cock, pozbawil mojego cabriusa szyby bocznej tej z tylu:) nabylem na ebeyu z helmutowa nowa, dzis przyszly wypakowalem poszedlem do autka, zdemontowalem boczek i hmm folia pod nia blacha ogolnie malo miejsca na cokolwiek do tego angielska pogoda ( jak to w anglii ) i wrocilem do cieplego domku napisac do Was;) wiec moje pytanie brzmi jak wymienic szybe, co trzeba zdemotowac itd? robil to ktos, trudne? meczyc sie czy pojechac do jakiego warsztatu? pozdrawiam
mam problem:) tak wiem inaczej nie pisalbym w tym temacie.
jakis stupid cock, pozbawil mojego cabriusa szyby bocznej tej z tylu:) nabylem na ebeyu z helmutowa nowa, dzis przyszly wypakowalem poszedlem do autka, zdemontowalem boczek i hmm folia pod nia blacha ogolnie malo miejsca na cokolwiek do tego angielska pogoda ( jak to w anglii ) i wrocilem do cieplego domku napisac do Was;) wiec moje pytanie brzmi jak wymienic szybe, co trzeba zdemotowac itd? robil to ktos, trudne? meczyc sie czy pojechac do jakiego warsztatu? pozdrawiam
po lewej stronie z kierownica po lewej:)
WitamŁuki pisze:miał ktoś problem z ogrzewaniem ?
bardzo wolno i słabo nagrzewa mi sie auto (termostat wymieniony)
mialem kiedy podobny problem i byla to zakamieniona nagrzewnica, druga ze szrotu rozwiazala ten problem, mozna ewnetualnie odkamienic jesli to to:)
pozdrawiam
po lewej stronie z kierownica po lewej:)