prosze o fotki ładnie i skromnie przerobionych mk3 cabrio

Forum miłośników Golfa Cabrio

Moderatorzy: G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
kolanek
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

prosze o fotki ładnie i skromnie przerobionych mk3 cabrio

Post autor: kolanek » czw mar 01, 2007 00:55

zabieram sie niedlugo za remont mojej mk3 cabrio - w koncu ma juz troche ponad 10 lat i nalezy jej sie to. tylko ze nie mam pomysłu na zwenetrzny wyglad. chce ją przybliżyc do serii z dyskretnymi zmianami - brak tylnego znaczka i zamka w listewce itp. zderzaki wracaja do serii, progi - seria. jak macie fotki jakichs niezlych mk3 cabrio to poprosze :D

Awatar użytkownika
Łuki
Forum Master
Forum Master

Post autor: Łuki » pt mar 02, 2007 23:11

jedyna słuszna koncepcja :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
wszystko jest naj naj naj

Awatar użytkownika
nowy13
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: nowy13 » sob mar 03, 2007 02:39

front jest super

Awatar użytkownika
kolanek
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: kolanek » sob mar 03, 2007 17:47

o wlasnie o cos takiego mi chodzilo :D a cos z ciemnymi lampkami gti sie znajdzie? :D
klape US chcialem ulepić (bo niestety w PL to rzaaadka sprawa) ale pozostane przy szerokiej wnęce na tablice z listewką bez zamka.
Obrazek myslalem o takim froncie tylko ze oczywiscie lampy glowne grafitowe a nie niebieskie i zderzaczek bez wneki na tablice - blacha tak jak w mk1 wisząca pod zderzakiem. tylko nie wiem jak te lampy by na wisience wygladaly. a moze jednak rozjasnic to bialymi lampami GTI, bialymi halogenami i blendami; pomaranczowymi kierunkami. pomysłów jest duzo i nie wiadomo co tu wybrac ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Golf Cabrio”