GALERIA CABRIO - Zdjęcia naszych cabriówek
mój prywatny czarnuch
Moje autko czekało na sezon trochę czasu. Pierwotnie miałam je sprzedać , ale teraz - nigy w życiu
[ Dodano: 12 Lip 2008 15:06 ]
Jeszcze pare fotek, bo dla kobiety najważeniejszy jest "pełen rozmiar" , a nie jakaś tam miniaturka hihi pozdro
no witam chłopaki też chciałbym sie pochwalić moim mk3 cabrio. po przeglądnieciu strony widzę juz na pierwszy żut oka że nie jest taki efektowny jak wasze ale poki co zależy mi aby miał orginalny seryjny wygląd. tak czy owak będę wdzięczny za każda radę
Przy okazji mam małe pytanko do was specjalistów:
Tapicerka dachu od zewnątrz jest troszke wypłowiał, w zasadzie jest szara na całym obszarze i wygląda jakby to był orginalny kolor wiec zbytnio mi to nie przeszkadza, ale jeśli ktoś ma jakieś rady jak przywrócić mu orginalny (czarny) kolor to będę naprawdę bardzo wdzięczny.
pozdrawiam!!!
Przy okazji mam małe pytanko do was specjalistów:
Tapicerka dachu od zewnątrz jest troszke wypłowiał, w zasadzie jest szara na całym obszarze i wygląda jakby to był orginalny kolor wiec zbytnio mi to nie przeszkadza, ale jeśli ktoś ma jakieś rady jak przywrócić mu orginalny (czarny) kolor to będę naprawdę bardzo wdzięczny.
pozdrawiam!!!
doody
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2165077#2165077
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2165077#2165077
Witam wszyskich VW maniaków i przedstawiam swoje cabby
VW Golf MK1 cabrio
1990r- 1.8 2H 98ps
gwint SuperSport ,wydech supersprint,elektryka,audio JVC
Alu MOMO 205/15/45
Posiadaczem tej zabawki jestem od niedawna,dużo już zmodernizowałem moją lalunie ale jeszcze dużo mam do zrobienia,chwilowo zapadła w sen zimowy i czeka na wolny czas swojego szefa
Ps. do szefostwa forum:
Jeżeli umiesciłem lub zrobiłem coś nie tak w tym poscie prosze o poprawke.
Pozdrawiam mundirs
VW Golf MK1 cabrio
1990r- 1.8 2H 98ps
gwint SuperSport ,wydech supersprint,elektryka,audio JVC
Alu MOMO 205/15/45
Posiadaczem tej zabawki jestem od niedawna,dużo już zmodernizowałem moją lalunie ale jeszcze dużo mam do zrobienia,chwilowo zapadła w sen zimowy i czeka na wolny czas swojego szefa
Ps. do szefostwa forum:
Jeżeli umiesciłem lub zrobiłem coś nie tak w tym poscie prosze o poprawke.
Pozdrawiam mundirs