VW Golf CABRIO - 3Miasto
może ktoś ma wolniejszy przyszły tydzień i znalazł by godzinke ?:)
za jakieś piwko chciałbym przełożyć pompe paliwa ze zbiornika do swojego i zobaczyć czy to faktycznie powód że ch** strzela moje auto. Później można umyć i odkurzyć sobie na spokoju autko
PS
kto ma fotke tylnego słupka ale od wewnątrz ?
chce zobaczyć jak jest mocowany materiał dachu do stelaża dachu, dość pilne :/
za jakieś piwko chciałbym przełożyć pompe paliwa ze zbiornika do swojego i zobaczyć czy to faktycznie powód że ch** strzela moje auto. Później można umyć i odkurzyć sobie na spokoju autko
PS
kto ma fotke tylnego słupka ale od wewnątrz ?
chce zobaczyć jak jest mocowany materiał dachu do stelaża dachu, dość pilne :/
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Norbert MK1
- Nowicjusz
- Kontakt:
- smokatsu84
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- hubertsk
- Mały gagatek
- Kontakt:
No niestety napewno nie ja
Ja mam silniczek w drobnym maku
Ma ktoś jakiś silnik do sprzedania?
Bo motam sie jeszcze pomiędzy remontem a kupnem.
[ Dodano: Sro Lut 22, 2006 00:24 ]
Witam Panowie,
jakiś czas temu o ile mnie pamięć nie myli ktoś chwalił się że ma zniżki w InterCars`ie,
niestety jestem zmuszony wydać kilka zł na remont silnika... (przyczyne opisze niedługo jak tylko uda mi sie zgrać fotki) no i byłbym bardzo zainteresowany pomocą w zakupach, bo niestety jest tego sporo.
Prosze się zgłaszać tu, lub na email, pw - w końcu trzeba sobie pomagać
Pozdrawiam
Hubert
Ja mam silniczek w drobnym maku
Ma ktoś jakiś silnik do sprzedania?
Bo motam sie jeszcze pomiędzy remontem a kupnem.
[ Dodano: Sro Lut 22, 2006 00:24 ]
Witam Panowie,
jakiś czas temu o ile mnie pamięć nie myli ktoś chwalił się że ma zniżki w InterCars`ie,
niestety jestem zmuszony wydać kilka zł na remont silnika... (przyczyne opisze niedługo jak tylko uda mi sie zgrać fotki) no i byłbym bardzo zainteresowany pomocą w zakupach, bo niestety jest tego sporo.
Prosze się zgłaszać tu, lub na email, pw - w końcu trzeba sobie pomagać
Pozdrawiam
Hubert
w IC ciężko im cokolwiek dobrać do Cabrio, szukałem tam czujnika temperatury zewnętrznej i pompy paliwa w zbiorniku, to przy czujniku sie zgubili, a przy pompie... powiedzieli że w tym aucie pompy tam nie ma
to ja mam tam zniżki, ale zadzwoń też do Auto Carosa na Elbląską - tam też mam dobry rabat a i części chłopaki ściągną i znają sie na rzeczy
to ja mam tam zniżki, ale zadzwoń też do Auto Carosa na Elbląską - tam też mam dobry rabat a i części chłopaki ściągną i znają sie na rzeczy