Wpis z 19.04.06...
Właśnie przyjechali... prawdę mówiąc spodziewałem się czegoś gorszego... strzał w dupcie był dobry jednak nie ma tragedii... jedno na czym się naciąłem to dach

rok 9/94...silnik 1.8 ...

...no to dołączyłem do rodziny "cabrio"... relacje z postępów w renowacji będe dawał na bierząco

wpis z 19.04.06 (troszkę później

wierzchnia warstwa dachu jest tak jakby sparciała i w jednym miejscu na brzegu rozpruta...nadaje się tylko do wymiany.

Jeszcze niewiem co i gdzie kupić ale się z waszą pomocą mam nadzieje dowiedzieć

...PS. Forumowiczowi "kolanek" dziękuje za wytłumaczenie o co chodzi z TYM KARMANEM

...chciałbym wyjechać na czerwiec

wpis z 20.04.06 (z innego forum)
...klape dostałem razem z tylnym zderzakiem za 300zł, dokupiłem też lampe przednią lewą za 90zł... ale rzeczywiście dużo tego nie ma...prawie wogóle...na giełdzie w Poznaniu spędziłem ok 3h i nie znalazłem żadnej... miałem fuksa w sumie (hehe...głupi zawsze ma szczęście

...ale nie ma tak słodko...a właściwie zrobiło się gorzko,.. przybiła mnie trochę informacja ile będzie kosztował nowy dach z dwuletnią gwarancją we Wrocławiu....2200zł...zdołowała mnie ta wiadomość...

kupiłem też lustereczka na allegro typu K6...
wpis w dniu otwarcia tematu:
no to już daszek kupiłem

wyrwałem go na allegro koło Żar...cała eskapada też nie kosztowała zbyt wiele (30l ropy Orlenowskiej/480km...dokładnie 7h w tym postój na "papu",targowanie) .... jak porównałem z dachem zrobionym na zamówienie np. we Wrocławiu to zaoszczędziłem dość sporo...tam 2200zł ale też trzeba dojechać,poszwędać się pare godzin, coś zjeść...jak nic byłoby 2,5tys...no ale gwarancja na 2 lata

...
..
.
Jutro a może w poniedziałek odbieram auto od blacharza i wioze do lakiernika...zobacze jak sobie poradził z wyciągnięciem tyłu