wtryskiwacz sterujący 1z
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wtryskiwacz sterujący 1z
Witam:)
Mam pytanko odnośnie podłączenia wtryskiwacza sterującego od 1z. Nie ma na nim wtyczki i są 2 białe przewody .... Jak to jest sterowane Jakie będą objawy , gdy podłącze je odwrotnie
pozdrawiam
damcio151
Mam pytanko odnośnie podłączenia wtryskiwacza sterującego od 1z. Nie ma na nim wtyczki i są 2 białe przewody .... Jak to jest sterowane Jakie będą objawy , gdy podłącze je odwrotnie
pozdrawiam
damcio151
też tak myślę , we wtyczce jest wycięcie , aby źle nie podłączyć , a kabelki są tego samego koloru ..... jak dla mnie bezsensu rozwiązaniecowboy pisze:myślę że jak na odwrót podłączysz i ma to znaczenie to nie zapali albo zgaśnie i wywali Ci błąd w sterowniku - nie sądzę żeby się miało coś spalić czy uszkodzić
podłączyłem na chybił trafił i silnik pracuje ok
dzięki cowboy
jak możesz to poszukaj zawsze się przyda na przyszłośćcowboy pisze:czyli juz nie szukać po autodatach schematu ?
niestety nie ..... kupiłem wtrysk bez wtyczki i przylutowałem starą wtyczkę do wtryskiwaczacowboy pisze:a masz taka wtyczkę - bo bym potrzebował ?
Ostatnio zmieniony pt sie 03, 2007 10:28 przez damcio151, łącznie zmieniany 2 razy.