ogrzewanie szyby tył nie działa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ogrzewanie szyby tył nie działa
witam mam problem odnosnie ogrzewania tylnej szyby sprawdziłem juz wszystkie bezpieczniki i sa bobre ( sprawdzałem 3 razy ) i dalej utknałem w martwym punkcie. Jesli macie jakies sposoby aby zlokalizowac ta usterkę , to bede bardzo wdzieczny.pozdrawiam
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
zrób sobie próbnik z żaróweczki 12V na dłuższych przewodach odepnij wsuwki od grzania szyby i podepnij próbnik - włącz ogrzewanie szyby !witam mam problem odnosnie ogrzewania tylnej szyby sprawdziłem juz wszystkie bezpieczniki i sa bobre ( sprawdzałem 3 razy ) i dalej utknałem w martwym punkcie. Jesli macie jakies sposoby aby zlokalizowac ta usterkę , to bede bardzo wdzieczny.pozdrawiam
jak żaróweczka zaświeci to kable instalacji OK jak nie to musisz sprawdzić czy nie są przerwane w przejściu klapy i dachu - apropo możesz do mnie zadzwonić i możemy razem to sprawdzić Tel w moim podpisie jest pozdro
umnie nie działo nie tylko ogrzewanie ale i oświetleni rejstraci i wycieraczka jak zdjołem gume kable były pęknięte można to sprawdzic wystarczy tylko zdjąc gume
[ Dodano: 05 Gru 2007 03:26 ]
kable mają rózne kolory wiec napewno sie nie pogubisz
[ Dodano: 05 Gru 2007 03:26 ]
kable mają rózne kolory wiec napewno sie nie pogubisz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr gru 05, 2007 04:34 przez m.s, łącznie zmieniany 1 raz.