maciek88, wszystko Ci sie konkretnie popier...niczyło
jak dymi na czarno to ma za duzo paliwka !!
rozwala mnie to jak mi jakiś fachowiec przychodzi i mówi ze mi auto siada bo mi dymi na czarno a nie ma zielonego pojęcia o czym mówi
kazdy diesel puści czarnego dymka !!
MK2 GTD Strasznie kopci
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
racja.To tylko kwestia na jakie obroty sie go wkreci...To_mas pisze:maciek88, wszystko Ci sie konkretnie popier...niczyło
jak dymi na czarno to ma za duzo paliwka !!
rozwala mnie to jak mi jakiś fachowiec przychodzi i mówi ze mi auto siada bo mi dymi na czarno a nie ma zielonego pojęcia o czym mówi
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkioSjUFKyMHzqmuU0GfCiXEIgR5re3-DV5-g48EwFKSNS3s23AQ
- twardy
- Forum Master
- Kontakt:
dokładnie , mi kiedyś jeden spec chciał robić remont silnika zamiast wyregulowac dysze w gażniku (fiat cc) , inny natomiast odrazu zabierał sie za wymiane turbo a była peknieta guma szpece zdiagnozowali usterki ze spalinTo_mas pisze:a nie ma zielonego pojęcia o czym mówi
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
Czy moze rowniez byc to wina wtrysków?? bo ostatnio uslyszalem, ze wiesza mi sie ktorys wtrysk, wtedy troszke dostal po gazie, wtrysk sie odwiesil i przestalo tak bardzo kopcic ale jeszcze troszke, wiec czy moze byc to przyczyna?
[ Dodano: 24 Maj 2008 15:08 ]
Chciałbym dodac ze na niebiesko kopci, tylko jak jest zimy, a jak sie zagrzeje to puszcza małego, pieknego, czarnego dymka
[ Dodano: 24 Maj 2008 15:08 ]
Chciałbym dodac ze na niebiesko kopci, tylko jak jest zimy, a jak sie zagrzeje to puszcza małego, pieknego, czarnego dymka