Witam!
posiadam passata B5 silnik TDI 1,9 AFN z automatyczną skrzynią biegów z roku 1997 sytuacja jest tego typu że samochód bardzo wolno nabiera obroty a co za tym idzie bardzo wolno nabiera prędkości, nie przyspiesza, ale gdy zgasze silnik i odpale go znowu to czasem nawet czesto załapie i jest normalnie szybko nabiera obrotów ale potem znowu się przestawi i nie nabiera prędkości tak jest na kązdym biegu kickdown też nie działa tzn redukuje bieg ale tak samo nie nabiera obrotów tak szybko jak powinien, co może byc uszkodzone na komputerze wyszło że jest za małe ciśnienie doładowania ale nic więcej nikt mi nie powiedział i skąd bierze sie to że po zgaszeniu i zapaleniu chodzi normalnie może ktoś się spotkał z takim przypadkiem prosze o pomoc pozdrawiam serdecznie
Passat B5 1.9 TDI AFN brak mocy przyspieszenia obrotów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Passat B5 1.9 TDI AFN brak mocy przyspieszenia obrotów
Ostatnio zmieniony ndz lip 06, 2008 00:15 przez Pióro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
Pióro, jesli to te Zabki pod warszawa to zapraszam na diagnostyke do mnie, masz albo uszkodzony zawor albo zapieczone kierownice spalin i turbo nie pompuje.
Ostatnio zmieniony ndz lip 06, 2008 10:02 przez Adamm, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG